Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

 

Vagsytės

Gegužės 23 d. Ignalinoje, iš buto Atgimimo g., dingo dujų balionas. Žala – 186 litai.

Gegužės 25 d. Ignalinos sen., Leileikų k. gyventojas pranešė, kad grįžęs į namus pastebėjo, jog išplėšus durų spynos kilpą ir įsibrovus į jo tėvui priklausantį gyvenamąjį namą, buvo pavogta jam priklausantys 120 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 25 d. Vilniaus r. gyventojas pranešė, kad iš kalvės, esančios  Ceikinių sen., Nalivaikų k., pagrobtas jam priklausantis metalinis priekalas, kainuojantis 1000 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Moralas. Norint išvengti vagysčių, reikia patiems pasirūpinti savo namais ir savo turtu. Vagišiai paprastai nusižiūri sodybas, kurios prižiūrimos ir lankomos tik vasarą arba savaitgaliais, renka informacija apie žmonių turimą turtą, neseniai įsigytus ir turimus vertingus daiktus. Pastarąsias vagystes, kuomet negyvenamieji namai ar sodybos apvagiamos prieš pusmetį ar metus, yra sudėtinga išaiškinti ir nustatyti įtariamuosius.

Todėl patariama imtis paprastų saugumo užtikrinimo priemonių: tinkami užrakinti duris ir langus, apdrausti turtą, įkurti saugios kaimynystės grupes. Būkite sąmoningi ir budrūs, o prireikus skambinkite policijai pasitikėjimo telefonu 8~800 20112 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

„Girti“ pedalai

Gegužės 26 d. Maksimonių k. neblaivus 45-erių J. K. (2,80 prom.) vairavo dviratį. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Smurtas

Gegužės 20 d. L. G. iš Kazitiškio sen., Tartoko k., pareiškė, kad jos 39-erių sugyventinis V. M. prieš ją naudoja fizinį bei psichologinį smurtą.

Gegužės 27 d. I. J. pranešė, kad gegužės 24 d. jai priklausančiame bute Ignalinoje, Budrių g., ją sumušė 30-metis sugyventinis D. K.

Rumunai nerimsta

Gegužės 23 d. Rukšiškės k. trys Rumunijos piliečiai: 43-ejų G. S., 24-erių S. S. ir 44-erių I. S. prekiavo STEEL pjūklais. Tuo jie pažeidė rajono savivaldybės tarybos 2006 m. balandžio 19 d. sprendimo Nr. T-729 taisyklių 1 d. 6 p. reikalavimus ir padarė administracinį teisės pažeidimą. Minėtiems asmenims surašyti protokolai.

Mirtis

Gegužės 27 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 40-mečio V. R., gyv. Ignalinoje, Atgimimo g., mirties priežasties nustatymo.

Padegė duris

Gegužės 28 d., 18.56 val., ugniagesiams pranešta, kad gaisras kilo daugiabučiame name Vasario 16-osios g. 38. Atvykus ugniagesiams ir atlikus žvalgybą paaiškėjo, kad degė išorinės medinės 12-ojo buto durys. Gaisras likviduotas pačių buto gyventojų. Policija gavo 69-erių S. B. pareiškimą, kad duris apie 17.30 val. padegė jos 40-metis sūnus R. B. Žala – 400 litų. Įtariamasis R. B. buvo girtas (3,40 prom.), jis sulaikytas.

Parengė Jonas BALTAKIS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje