Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Pavogė „audinę“

Rugpjūčio 10 d. 48-erių S. Š., gyv. Ignalinoje, Geležinkelio g., pranešė, kad iš kiemo pavogtas jo automobilis „Audi 80“, kuris buvo nerakintas, palikti rakteliai bei dokumentai. Žala – 1500 Lt. Tą pačią dieną apie 20.15 val. automobilis rastas kelyje Ignalina–Dūkštas. Pasivažinėjo ir paliko…

Promilės prie vairo

Rugpjūčio 13 d. Ignalinoje, Ligoninės g., automobilį „VW Golf“ vairavęs 20-metis Švenčionėlių gyventojas E. G. buvo neblaivus (1,36 prom.). Pažeidėjas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo, jam surašytas protokolas.

Rugpjūčio 8 d.Vidiškėse neblaivus 48-erių vilnietis B. R. (2,74 prom.) vairavo dviratį. Pažeidėjas sulaikytas išsiblaivyti ir protokolui surašyti.

Vidiškiniai, baikit muštis!..

Rugpjūčio 12 d. 32-ejų M. R., gyv. Vidiškėse, pareiškė, kad apie 11 val. laiptinėje S. G. kumščiu trenkė į skruostą ir kartą į lūpą savo buvusiai sugyventinei M. R. Mušeika sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 11 d. 50-metė O. S. pranešė, kad apie 10.10 val. namuose Vidiškių sen. jos girtas vyras S. S. (3,80 prom.) į ją metė peleninę ir pataikė į kelio sąnarį, po to dar medine lazda sudavė į petį. Smurtautojas uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Užpulta parduotuvė

Rugpjūčio 12 d. Didžiasalyje, Agarinio g., suveikė AB „Imeda“ parduotuvės signalizacija. Apie 22 val. nustatyta, jog išdaužtas parduotuvės durų stiklas. Turtas draustas, signalizacija įrengta, turtinė žala nustatinėjama.

Virto medžiai

Kai kitur Lietuvoje šėlo škvalai, mūsų rajoną jie pasiekdavo išsikvėpę, tačiau vienas kitas vėjo gūsis atskirus medžius vietomis vis dėlto nuvertė. Rugpjūčio 11 d. ugniagesiai gelbėtojai nuvirtusį medį ant kelio šalino Vaišniūnuose, o rugpjūčio 10 d. kelyje Daugėliškis–Taujūnai.

Vėl plūsta nelegalai

Kai naktį iš šeštadienio į sekmadienį VSAT Ignalinos rinktinės Tverečiaus užkardos pareigūnai  ties Dysnos k., už kilometro nuo Lietuvos ir Baltarusijos sienos, sulaikė keturis Vietnamo piliečius, pasirodė kad daugiau nelegalų buvo išsisklaidę po rajono pasienio vietoves. Po pusantros paros trukusios paieškų operacijos, VSAT pareigūnai rajone sulaikė 21 užsienietį, neteisėtai perėjusį valstybės sieną. Daugiau apie tai – kitame MI numeryje.

Gaisras

Rugpjūčio 11 d., 20.45 val., pranešta, kad Dūkšte, Vilniaus g. 2 dega apleistas negyvenamas pastatas. Jo vidus buvo labai uždūmintas, viduje degė šiukšlės, nuo kurių užsidegė kambario lubos (jų apdegė 3 m²). Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje