Skip to content

Turnyrą laimėjo Alvydas Pūkas

Dvi dienas Ignalinos teniso kortuose vyko tradicinis Lietuvos odontologų teniso turnyras, kuriame dalyvavo stipriausieji 8 šios sporto šakos dalyviai iš Kauno, Vilniaus, Utenos, Šiaulių ir Ignalinos.

Pirmąją dieną turnyro dalyviai varžėsi dviejuose porgupiuose. Viename iš jų sėkmingiausiai žaidė ignalinietis Alvydas Pūkas, o kitame – kaunietis Juozas Jonaitis. Tad judviejų dvikova ir turėjo nulemti, kuriam atiteks turnyro nugalėtojo vardas. Pernai vykusiame analogiškame turnyre tik po atkaklios ir permainingos kovos finale A. Pūkui pavyko nugalėti vilnietį, todėl ir šįkart buvo tikimasi, kad šių lyderių dvikova taps turnyro puošmena. Tačiau taip neatsitiko. Dar žaisdamas pogrupyje, vilnietis patyrė kojos traumą ir nusprendė lemiamose varžybose nebedalyvauti. Todėl A. Pūkas be kovos tapo turnyro nugalėtoju.

Įdomiai ir atkakliai vyko kova dėl trečios vietos tarp kauniečio Manto Šidlausko ir vilniečio Egidijaus Skarulio, kurie pogrupiuose buvo užėmę antrąsias vietas. Pergalę šventė E. Skarulis, kuriam ir atiteko trečioji vieta.

Pasibaigus varžyboms, jų nugalėtojas A. Pūkas MI sakė, kad šiemet turnyre dalyvavo keli jaunesnio amžiaus tenisininkai, tačiau jie nesugebėjo kiek rimčiau pasipriešinti labiau patyrusiems žaidėjams. Bet ateityje, matyt, jie sukaups didesnės patirties ir taps rimtesniais varžovais. A. Pūkas, kuris daugiau nei 20 metų dalyvauja panašiuose turnyruose ir buvo vienas iš jų organizatorių, liko patenkintas ir šiųmetiniu turnyru, vykusiu Ignalinoje, ir dėkojo akcinės bendrovės „Vilimexas“ vadovams, kurie buvo pagrindiniai turnyro rėmėjai.

Autoriaus nuotr.

Visiems turnyro žaidėjams už puikų žaidimą dėkojo savivaldybės administracijos atstovas Artūras Česliokas, įteikdamas savivaldybės atminimo prizus Stipriausių turnyro žaidėjų ketveriukė Turnyro nugalėtojas Alvydas Pūkas (dešinėje) kartu su nuolatiniu varžovu Juozu Jonaičiu

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje