Skip to content

„Ignalinos“ krepšininkai užėmė trečiąją vietą

Praėjusį savaitgalį Utenoje Rytų Aukštaitijos krepšinio teisėjų asociacija, kartu su šio miesto sporto centru, surengė lauko krepšinio 5×5 turnyrą, skirtą atsisveikinti su vasara.

Turnyre dalyvavo 12 komandų iš Utenos, Vilniaus, Rokiškio, Švenčionėlių, Molėtų ir Ignalinos. Puikus oras, gera muzika ir pakili krepšininkų nuotaika ragino komandas atkakliai siekti pergalių ir apdovanojimų. Ignaliniečių komanda, išvykusi į turnyrą be kelių stipriausių žaidėjų, B pogrupyje užėmė antrąją vietą, kiek nelauktai pralaimėjusi Utenos „Utos“ komandai. Tad dėl trečiosios vietos teko rungtyniauti su kita uteniškių „Užpalių“ komanda ir ją nugalėjo 34:31. Mūsiškiai, pernai laimėję prestižinį Rytų Aukštaitijos taurės turnyrą, šįkart tenkinosi trečiąja vieta.

Turnyrą laimėjo Rokiškio krepšininkai, kurie finale rezultatu 34:19 nugalėjo ignaliniečių skriaudėjus – vietos „Utos“ krepšininkus – ir pelnytai laimėjo turnyrą.

Prizines vietas iškovojusios komandos apdovanotos taurėmis, o žaidėjai – medaliais ir firminiais marškinėliais.

„Ignalinos“ komanda (iš kairės): Ričardas Prybylskis, Mindaugas Ragauskas, Žygimantas Kulda, Renatas Juršėnas, Tomas Gasparavičius ir Mantas Ilgūnas, iškovoję trečiąją vietą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje