Skip to content

Iš įvykių suvestinės…

 

Vagystė

Rugpjūčio 26 d. 64-erių J. L. pareiškė, kad Dūkšto sen. iš jam priklausančios sodybos šulinio pagrobti du betoniniai žiedai. Žala – 300 litų.

Niekdariai

Rugpjūčio 27 d. UAB „Meleksas“ darbų vadovas pranešė, kad, atvykęs į statomą objektą Linkmenyse, rado išardyta apie 10 m² trinkelių, kurios buvo išmėtytos po teritoriją.

Rugpjūčio 27 d. ignalinietis pranešė, kad N. Daugėliškio sen., Baikelių k., įmonės „Miško draugas“ darbuotojai, kirsdami mišką ir gabendami medieną, savo technika sugadino pranešėjo žemės sklypą.

Smurtas

Rugpjūčio 27 d. 50-metė A. K., gyv. Ignalinoje, M. Petrausko g., pareiškė, kad apie 16 val. namuose, kilus konfliktui, ją sumušė neblaivus 52-ejų vyras V. K. Konfliktą matė nepilnametė dukra. V. K. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Dingo, atsirado

Rugpjūčio 28 d. Ginučių k. dingo dvi 16-metės merginos. Jos rastos ir perduotos Vilniaus vaikų socializacijos centro direktorei.

Mirtis

Rugpjūčio 26 d. savo namuose Pagavės k. rastas miręs 43-ejų G. U. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.

Močiutės ieškojo 60 gelbėtojų

Rugpjūčio 27 d., apie 21 val., į Visagino policijos komisariatą kreipėsi visaginietė ir pranešė, kad ryte apie 9 val. jos močiutė, kuriai 75 metai, išvedė pavedžioti į mišką du savo šunis ir iki šiol negrįžo namo. Sakė, kad jos močiutė prastai mato, buvo jau ne kartą paklydusi. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dingusio be žinios asmens ir pradėti pirminiai paieškos veiksmai. Be policijos paiešką vykdė ir du VSAT Ignalinos rinktinės kinologai.

Po paros paieškų nustatyta galima dingusios moters judėjimo kryptis Zarasų rajone. Platesniems paieškos veiksmams buvo pasitelkti visi tuo metu dirbantys Visagino PK pareigūnai, taip pat 26 Pūškų užkardos ir Ignalinos AE apsaugos rinktinės pasieniečiai, iš jų 3 kinologai, taip pat VSAT Aviacijos rinktinės sraigtasparnis ir Lietuvos raudojo kryžiaus draugijos Visagino skyriaus savanoriai. Paiešką vykdė 60 asmenų.

Rugpjūčio 28 d., pie 12 val., dingusi moteris rasta pelkėtame miško masyve Zarasų r. Ji buvo išalkusi, be batų, su mėlynėmis ant kūno, kurios atsirado nuo kritimų miške.

Visagino policija dėkoja visoms tarnyboms ir organizacijoms, prisidėjusioms prie paklydusios moters paieškos.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje