Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Pavogė automobilį

Rugsėjo 2 d. 54-erių J. V. pranešė, kad N. Daugėliškyje, iš nerakinto garažo Švenčionių g., pagrobtas jo mėlynos spalvos automobilis „Audi 80“. Automobilyje signalizacijos nebuvo, turtas nuo vagysčių nedraustas. Žala – 2000 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vakar MI sužinojo, kad pavogta „audinė“ rasta ir sulaikyta Jonavoje, tik dar aiškinamasi, kas ją ten nurideno.

Moralas. Siekdami užkirsti kelią vagystėms, rajono policijos komisariato pareigūnai pataria rajono gyventojams patiems imtis paprastų saugumo priemonių: tinkamai užrakinti duris ir langus, apdrausti turtą, įkurti saugios kaimynystės grupes. Kiekvienas dėkime pastangas, kad apsaugotume turimą turtą, didinkime visuomenės saugumą visi drauge. Piliečiai, būkite sąmoningi ir budrūs, o prireikus skambinkite policijai pasitikėjimo telefonu 8~800 20112 arba bendruoju pagalbos telefonu – 112.

Rugpjūčio 28 d. Rimšėnų k. (Vidiškių sen.) iš B. C. gyvenamojo namo pagrobta teleskopinė meškerė ir spiningas. Žala – 150 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugsėjo 3 d. pranešta, kad Didžiasalyje, Salos g., nupjovus metalinį užbrauktą įsibrauta į garažą ir iš jo pavogta apie toną juodojo metalo bei apie 30 vnt. aliumininių automobilių ratlankių. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Materialinė žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Nukošė“ šerną

Rugsėjo 5 d. rajono PK pareigūnas pranešė, kad jis ne tarnybos metu, neuniformuotas, vairuodamas nuosavą automobilį, kelyje Ignalina–Didžiasalis partrenkė į kelią išbėgusi šerną. Įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis. Šernas perduotas Didžiagirio medžiotojų būreliui.

Kvaišalai

Rugsėjo 3 d., 14.20 val., Navikų k. (Kazitiškio sen.) pastebėti 5 jaunuoliai, kurie, įtarus, kad gali būti apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, buvo pristatyti į rajono policijos komisariatą. Nustatyta, jog tarp jų trys visaginiečiai yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Jiems surašyti administracinių teisės pažeidimų protokolai. Asmens apžiūros metu pas 18-metį visaginietį V. U. rasta kartoninė dėžutė, kurioje buvo 13 pilkos spalvos grybukų (žiūrėkite nuotr.). Įtariama, jog juose yra psichotropinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Šiemet tai pirmas toks įvykis, kuomet renkami grybai, kuriuose gali būti psichotropinių medžiagų.

Chuliganai

Rugsėjo 2 d., 16 val., keturi jaunuoliai išdaužė buvusios Dūkšto bandymų stoties 8 langų stiklus.

Mirtis

Rugsėjo 3 d. Kazitiškyje savo namuose rastas miręs 55-erių J. T. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje