Skip to content

Iš įvykių suvestinės…

MI informacija

Plėšimas

Rugsėjo 11 d., apie 10 val., Ignalinoje, šalia ligoninės esančiame miškelyje, du nepažįstami jaunuoliai sumušė du ignaliniečius – A. R. ir K. O. Vėliau pirmasis iš jų pasigedo jam priklausančio mobiliojo telefono. Nukentėjusiajam padaryta 150 Lt žala. Rugsėjo 16 d. komisariato pareigūnų iniciatyva, turint kriminalinės žvalgybos duomenų, buvo išaiškinta minėta nusikalstama veika, nustatyti įtariamieji, kuriems buvo pareikšti įtarimai dėl nusikaltimo padarymo.

Vagių grobiui išvežti reikėjo sunkvežimio

Rugsėjo 17 d. pranešta, kad apie 6 val. ryte pastebėta, jog Palūšėje naktį įsibrauta į turizmo centro vidų ir pagrobti trys šaldytuvai, aštuonios metalinės kėdės, ketverios durys su staktomis, viena praustuvė su stovu, dvi dušo kabinos, vandens siurblys, du elektriniai grąžtai, vienas elektrinis radiatorius. Žala – 8300 litų. Tokiam grobiui išvežti reikėjo sunkvežimio, tad su juo ir atvažiuota. Jis buvo paliktas už vartų, kur likę ratų pėdsakai. Ir vagys buvo arba vietiniai, arba bent vedlys buvo vietinis, nes, MI žiniomis, reikėjo žinoti, kur buvo kai kurie daiktai. Atsitiktinai jų nerasi…

Išgelbėjo

Rugsėjo 16 d., apie 17 val., policija ugniagesiams gelbėtojams pranešė, kad Ignalinoje, Ligoninės g. 4-ojo namo bute, gali būti miręs žmogus, reikalinga pagalba atidaryti duris. Į nurodytą daugiabutį atskubėję ugniagesiai nupjovė durų spyną ir atidarė policijos nurodyto buto duris. Bute rastas sunkiai sergantis buto savininkas, kuriam iškviesta greitoji medicinos pagalba.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje