Skip to content

Iš įvykių suvestinės…

 

Išleido gyvulius

Rugsėjo 25 d. Zarasų r. gyventojas pranešė, kad Juodalaukio k. (Kazitiškio sen.) perkirptas elektrinis aptvaras, iš kurio išbėgo gyvuliai ir dingo viena telyčia. UAB „Fintera“ padaryta apie 1000 litų žalos.

Smurtas

Rugsėjo 29 d. 51-erių G. K., gyv. Rimšės sen., pareiškė, kad apie 13.40 val. namo kambaryje kilus žodiniam konfliktui, jos metais jaunesnis vyras I. K. kumščiu trenkė jai į veidą. I. K. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Rugsėjo 28 d., apie 12 val., Dūkšto sen. savo namuose, būdamas neblaivus, 49-erių V. Ž. kelis kartus medine šluota trenkė savo žmonai M. Ž. Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną apie 1.17 val., 63-ejų M. K, gyv. Ignalinos sen., pranešė, kad jos 43-ejų sūnus M. R. sumušė patėvį M. K. Mušeika sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Mirtis

Rugsėjo 29 d. savo namuose Ignalinos sen. Rastas miręs 64-erių B. N. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo.

Dėmesio – rasti dviračiai!

Policijos pareigūnai praneša, kad rugsėjo 29 d. Ignalinoje, Geležinkelio g, prie parduotuvės DANALTA, buvo rasti du tarpusavyje surakinti dviračiai. Asmenys, kurie galimai pametė ar pasigedo jiems priklausančių dviračių, prašome atvykti į rajono policijos komisariatą pas Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio specialistę Eriką Luneckienę, arba skambinti bendruoju pagalbos centro telefonu 112, arba 8~610 24937.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje