Skip to content

Iš įvykių suvestinės…

 

Vagystės

Spalio 7 d. 37-erių ignalinietis N. Š. pranešė, kad apie 19.20 val. Ignalinoje, Sporto g. esančioje automobilių stovėjimo aikštelėje, S. B. iš pareiškėjo rankų atėmė piniginę, kurioje buvo 200 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 63-ejų S. S., gyv. Vokietijoje, pareiškė, kad spalio 1 d. atvykusi į savo sodybą Didžiasalyje pastebėjo, kad pagrobti įvairūs daiktai. Žala tikslinama.

Spalio 8 d. 68-erių Ceikinių k. gyventojas J. T. pranešė, kad nuo jam priklausančio kombaino, kuris buvo paliktas lauke, Nalivaikų k., pavogtas akumuliatorius BOCH ir plastikinis bakelis, kuriame buvo trys litrai tepalo. Žala – 416 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Spalio 7 d. 26-erių ignalinietis M. R., gyv. Ignalinoje, Laisvės g., pareiškė, kad spalio 6 d., apie 0.10 val., naktiniame klube Strigailiškyje nepažįstamas jaunuolis trenkė pareiškėjui į veidą, taip sukeldamas nukentėjusiajam fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės prie vairo

Spalio 10 d. Ignalinoje, Taikos g., sustabdytas automobilis „Ford Mondeo“, kurį neblaivus (0,69 prom.) vairavo 68-erių ignalinietis J. S. Surašytas protokolas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje