Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Kvaišalai

Spalio 25 d. pranešta, kad Navikų k. (Vidiškių sen.) vyras renka psichotropinius grybus. Įvykio vietoje pastebėtas 26-erių ignalinietis, kuris buvo akivaizdžiais apsvaigęs. Jis buvo sulaikytas ir pristatytas į Ignalinos rajono ligoninę. Nustatyta, kad ignalinietis vartojo narkotines medžiagas be gydytojo paskyrimo ir padarė pažeidimą, numatytą ATP kodekso 44 str., 2 d.

Autoįvykiai

Spalio 25 d. kelyje N. Daugėliškis–Grybėnai, 38-erių blaivi Seniškio I kaimo gyventoja, vairuodama jai priklausantį automobilį „Audi 80 Avant“, nepasirinko saugaus važiavimo greičio, jo nesuvaldė ir apvirto į pakelės griovį. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadinta transporto priemonė. 

Tą pačią dieną kelyje Ignalina–Didžiasalis blaivus 51-erių vidiškietis, vairuodamas automobilį „Audi A3“, partrenkė staiga į kelią išbėgusį šunį, priklausantį vidiškietei. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis.

Tą pačią dieną Ignalina–Zarasai 50-metis visaginietis A. P., dirbantis Visagino priešgaisrinėje gelbėjimo tarnyboje viršininko pavaduotoju, vairuodamas automobilį „Nissan Quasqai“, ne tarnybos metu, neuniformuotas, blaivus ir turintis teisę vairuoti transporto priemones, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną. Eismo įvykio metu žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis, stirna pabėgo.

Spalio 28 d. Tverečiaus sen., Būkliškės k., blaivi 39-erių Didžiasalio gyventoja V. G., vairuodama automobilį „VW Bora“, partrenkė staiga į kelią išbėgusį šerną. Gyvūnas perduotas medžiotojams. Žmonės nenukentėjo, nežymiai apgadintas automobilis.

Puola vilkai

Spalio 26 d. gyventojas pranešė, kad atvažiavęs į lauką, esantį Dūkšto sen., Simaniškės k., pamatė, kad nušauta viena avis, o kitos sužeistos. Nustatyta, kad darbavosi vilkai: 2 avis papjovė, 3 ėriukus apdraskė. 

Promilės prie vairo

Spalio 28 d. Ceikiniuose neblaivus (2,33 prom.) 32-ejų Kančiogino k. gyventojas R. G. vairavo automobilį „Citroen Xsara“. Pažeidėjui surašytas protokolas.

Spalio 29 d. kelyje Linkmenys–Šakarva neblaivus (2,68 prom.) 35-erių Linkmenų sen., Peliagrindos k., gyventojas A. V., vairuodamas automobilį „Audi A6 Avant“, nepasirinko saugaus greičio ir nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu apgadinta transporto priemonė ir kelio elementas. Pažeidėjas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo, jam surašytas protokolas.

Smurtas

Spalio 26 d. Izabelinėje 45-erių sugyventinis V. R. moteriai sukėlė fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną J. M. pranešė, kad Didžiasalyje, Dumblio g., neblaivus (2,65 prom.) pranešėjos tėvas S. M. sukėlė jai fizinį skausmą. Smurtautojas sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spalio 28 d. 18-metis M. M. pareiškė, kad apie 16.15 val. namuose (Dūkšto sen.) konflikto metu 19-metis brolis V. M. jo atžvilgiu naudojo fizinį smurtą.

Gaisras

Spalio 26 d., 0:41 val., pranešta, kad Tverečiaus sen., Andriejaukos k., dega ūkinis pastatas (esantis privačiame namų valdos žemės sklype). Atvykus PGP, pastatas degė atvira liepsna. Gaisro metu sudegė jo stogas ir perdanga, taip pat sudegė priestatas ir jame buvusios 3 tonos šieno bei apie 4 m3³ malkų. Įvykis tiriamas.

Parengė Jonas BALTAKIS

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje