Skip to content

Aptarti mokinių olimpinio festivalio sporto varžybų rezultatai

Kaip jau skelbta, mūsų rajonas 2012–2013 mokslo metų Lietuvos mokinių olimpinio festivalio sporto varžybose tarp 31 trečios grupės rajono iškovojo trečiąją vietą ir pelnė specialų prizą.

Ignalinos KS centro Sporto skyriuje, dalyvaujant bendrojo ugdymo mokyklų kūno kultūros mokytojams, metodinio pasitarimo metu buvo aptarti šių žaidynių rezultatai ir paskelbtos komandos, kurios sėkmingiausiai dalyvavo varžybose ir rajonui pelnė daugiausiai taškų.

Pasitarimo metu Sporto skyriaus vadovas Jonas Paslauskas pažymėjo, kad olimpinio festivalio nugalėtojais slidinėjimo varžybose tapo Ignalinos gimnazijos berniukų komanda, o tenisininkai pelnė sidabro medalius. Bronzos medaliais buvo apdovanota gimnazijos merginų slidininkių komanda. Tarp pradinio ugdymo klasių Ignalinos Č. Kudabos progimnazija iškovojo antrąją vietą.

Kaimo mokyklų grupėje 8 vietą užėmė Daugėliškio vidurinė mokykla, kuri rungėsi 92 mokyklų grupėje. Olimpinio festivalio bendrojo ugdymo mokyklų trečioje grupėje Č. Kudabos progimnazija užėmė 5-ąją, o Ignalinos gimnazija – 7-ąją vietas. Iš viso šioje grupėje dalyvavo net 125 mokyklos.

Sporto skyriaus vadovo teigimu, rajono bendrojo ugdymo mokyklose mokosi ženkliai mažesnis mokinių skaičius, negu kitose trečios grupės mokyklose, todėl olimpinio festivalio rezultatai yra aukšto lygio ir už tai reikia padėkoti kūno kultūros mokytojams.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje