Skip to content

Iš įvykių suvestinės…

Kvaišalai

Lapkričio 8 d. rajono policijos komisariato pareigūnai, turėdami informacijos dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis, Ignalinoje, Vilniaus g., sustabdė automobilį „Rover 416“, vairuojamą 25-erių ignaliniečio. Atlikus automobilio apžiūrą, po priekine keleivio sėdyne rasta juodos spalvos piniginė, kurioje buvo polietileninis užspaudžiamas maišelis su rudos spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis, ir polietileninis mėlynos spalvos užspaudžiamas maišelis su augalinės kilmės medžiagomis, galimai kanapių likučiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystė

Lapkričio 8 d. 54-erių ignalinietis K. K. pranešė, kad Šilinės k. (Ignalinos sen.), iš jam priklausančio negyvenamojo namo nerakinamo rūsio pagrobtas vandens šildytuvas, o iš kiemo – artezinio šulinio dangtis. Turtas nedraustas. Žala – 430 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Lapkričio 7 d. Ignalinoje, Turistų g., parduotuvėje „Danalta“, nepažįstamas jaunuolis aplinkinių akivaizdoje įžūliai elgėsi su ignaliniete, ją įžeidinėjo, o šiai išėjus į lauką, toliau agresyviai elgėsi. Prie jų priėjus 33-ejų ignaliniečiui A. Č., jaunuolis be jokios priežasties jam trenkė stikliniu buteliu per galvą. Po medikų apžiūros A. Č. išleistas gydytis į namus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 8 d., apie 17.38 val., į Visagino ligoninę iš Ignalinos pristatytas ir dėl viso kūno sumušimo paguldytas 54-erių R. J., kuris lapkričio 10 d., apie 7 val., ligoninėje mirė. Aplinkybės aiškinamos.

Lapkričio 9 d. Ažušilėje (Vidiškių sen.) namo kambaryje žodinio konflikto metu vyras sukėlė fizinį skausmą savo sugyventinei. Smurtautojas sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 28-erių didžiasalietė L. Ž. pareiškė, kad apie 19 val. ją sumušė neblaivus 23-ejų sugyventinis K. T. (1,68 prom.). Jis uždarytas į laikino sulaikymo patalpą.

Skenduolė

Lapkričio 7 d. Dūkšto ežere (miesto centre) rasta paskendusi 64-erių R. Š. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jos mirties priežasties nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje