Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Žmogžudystė Ažušilėje

Lapkričio 8 d., apie 17.38 val., į Visagino ligoninės Reanimacijos skyrių iš Ažušilės (Vidiškių sen.) su daugybiniais kūno sužalojimais pristatytas 54-erių R. J., kuris nuo patirtų sužalojimų lapkričio 10 d., apie 6 val., mirė. Po dviejų dienų atliktas R. J. kūno teismo medicininis tyrimas, nustatyta, kad mirtis įvyko nuo pilvo sumušimo. Įtariamasis 30-metis Š. T. trims mėnesiams sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Jeigu kalbėti kitais terminais, tai šiuo atveju sūnus užmušė motinos brolį, savo dėdę. MI žiniomis, auką talžė baldo koja. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nužudymo pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 129 str. 1 dalį.

Naujas sukčiavimo būdas

Lapkričio 11 d. į policiją kreipėsi du ignaliniečiai tapačiais klausimais – juos apgavo, jie prarado pinigus. Pirma istorija. Spalio 28 d. paskambino draugas ir pasakė, kad pažįstamas, su kuriuo jis susirašinėjo per socialinį tinklapį www.facebook.com, nori persivesti pinigus ir jam reikalinga sąskaita. Kitą dieną apie 10 val. pranešėjui paskambino draugo pažįstamu prisistatęs vyras ir paprašė elektroninės bankininkystės duomenų, o už tai, kad leis pasinaudoti sąskaita, perves jam 200 Lt. Ignaliniečiui pasakius elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenis, jo vardu buvo paimtas 300 Lt kreditas iš UAB „4Finance“.

Antra istorija. 19-metei ignalinietei per socialinį tinklapį www.facebook.com parašė draugas, kad jam reikalinga sąskaita, į kurią jam turi pervesti pinigus. Ignalinietė parašė elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenis. Pasitikrinusi savo sąskaitą, pastebėjo, kad jos vardu iš UAB „4Finance“ paimtas 1200 Lt kreditas.

Smurtas
Lapkričio 12 d. 72-ejų E. Š., gyv. Sabališkės k. (Kazitiškio sen.), pareiškė, kad apie 17.40 val. jos neblaivi 34-erių dukra D. Š. kumščiu trenkė jam į veidą, smaugė, tampė už plaukų. D. Š. sulaikyta ir uždaryta į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 13 d. 49-erių V. G., gyv. Ignalinoje, Aukštaičių g., pareiškė, kad apie 20 val. jį koridoriuje sumušė 17-metis sūnus S. G.

Mirtis

Lapkričio 12 d. namuose Ignalinos sen. rastas miręs 55-erių J. P. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo.

Rasti raktai

Ignalinoje, garažų bendrijai „Vairas“ priklausančioje teritorijoje, rasti raktai, tarpusavy sujungti pakabuku. Šiuo metu jų savininkas neatsiėmė. Kreiptis į rajono PK Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio specialistę Jurgitą Zenkuvienę, tel. (8~386) 50450.

Prašo pagalbos

Lapkričio 11 d. Dūkšto sen. Beržininkų k. gyventoja pranešė, kad jos 32-ejų sūnus Sergej Borisov 2012 m. spalio viduryje išvažiavo dirbti į Ispaniją ir nuo 2013 m. kovo iš jo negauna jokių žinių, nežino jo buvimo vietos.

Sergejaus Borisov požymiai: ūgis – apie 170 cm., vidutinio kūno sudėjimo. Asmenis, ką nors žinančius apie S. Borisov dingimo aplinkybes ar dabartinę jo buvimo vietą, prašome pranešti į rajono policijos komisariatui ar į kitą artimiausią policijos įstaigą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje