Skip to content

Iš policijos suvestinės

Sumušė už 12 litų

Lapkričio 14 d. nepilnametis iš Mielagėnų sen. Krikonių I kaimo pranešė, kad lapkričio 13 d., apie 8 val., Ignalinoje, Vasario 16-osios g., nepažįstamas vyras jį sumušė bei iš kišenės pagrobė piniginę, kurioje buvo 12 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Narkotikai

Lapkričio 15 d. Ignalinoje, Švenčionių g., patikrinus automobilį kilo įtarimas, kad „Peugeot 607“ vairuotojas ir keleivis yra apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, jie buvo pristatyti į rajono policijos komisariatą. Atlikus automobilio apžiūrą, šalia vairuotojo ir po keleivio sėdynėmis ant grindų rasta popieriaus ir plastiko gniužulėlių, kuriuose buvo žalios spalvos augalinės medžiagos, kaip įtariama – kanapių. Taip pat rastas plastikinis užlydytas maišelis, kuriame į baltą popierių įvyniota žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – taip pat kanapės. Ignaliniečiai – 21-erių G. K. ir 19-metis M. M. – pristatyti į VšĮ Ignalinos ligoninės priėmimo skyrių. Nustatyta, kad jie yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

„Girtas“ mopedas

Lapkričio 17 d. Ignalinoje, Vilniaus g., neblaivus 20-metis ignalinietis L. B. (1,80 prom.), neturėdamas tam teisės vairavo mopedą. Pažeidėjas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo, jam surašytas protokolas.

Partrenkė stirną

Lapkričio 14 d. Mėčionyse (Mielagėnų sen.)., blaivi 58-erių Bernotų k. gyventoja, vairuodama automobilį „VW Vento“, partrenkė staiga į kelią išbėgusią stirną. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis, žmonės nenukentėjo. Stirna rasta nugaišusi ir perduota medžiotojų būreliui.

Kilpa

Lapkričio 14 d. N. Daugėliškio sen., Padysnio I kaime, rastas pasikoręs 22-ejų Panevėžio m. gyvenęs V. R. Kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Prapuolė – atsirado

Lapkričio 14 d. 28-erių J. J., gyv. Ignalinos sen., pareiškė, kad lapkričio 13 d., apie 7.20 val., jo 47-erių mama A. J. autobusu išvažiavo į Ignaliną ir negrįžo. Lapkričio 14 d., apie 22.10 val., A. J. grįžo į namus.

Degė pirtis

Lapkričio 17 d., 00.37 val., ugniagesiai sulaukė skambučio iš Strigailiškio. Ten Paupio g. degė pirtis (sauna) ir malkinė. Atvykus ugniagesiams, pastatas liepsnojo atvira liepsna. Nudegė pirties stogas, išdegė vidus ir 4 m² malkinės stogo. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje