Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Dar vienas gaisras

Antradienį apie vidurdienį Ignalinoje ugniagesiai jau trečią kartą per tris paras skubėjo į gaisrą, šįkart į Miško g. Čia degė šios gatvės 25-ojo penkiabučio namo gyventojų ūkinis pastatas (nuotraukoje), kuriame daiktus laikė visų penkių butų savininkai. Užgesinus gaisrą, vakare apie 19 val. ten ugnis vėl buvo įsiplieskusi, todėl neatmetama galimybė, kad pastatas buvo padegtas. Nors vienas iš to namo gyventojų garsiai aiškino matęs elektros laidus kibirkščiuojant.

Vagystės

Lapkričio 19 d. 56-erių J. P. pareiškė, kad apie 10 val. Linkmenų sen. buvo įsibrauta į jam priklausančias dirbtuves ir pavogta 19 ritinių statybinės vatos, 6 juostinio gaterio pjūklai. Žala – 2314 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Lapkričio 20 d. pareikšta, kad dar lapkričio 11 d. buvo pastebėta, jog Pašilės k. (Kazitiškio sen.) dingo vykdyto projekto informacinis stendas. Žala – 500 litų.

Promilės prie vairo

Lapkričio 20 d. Ignalinoje, Miško g., neblaivus (1,12 prom.) 47-erių didžiasalietis R. G. vairavo automobilį „Audi 80“. Pažeidėjas nušalintas nuo transporto priemonės vairavimo, jam surašytas protokolas.

Vandalai

Lapkričio 20 d. pranešta, kad lapkričio 5 d., apie 9 val., karjere, esančiame Zablatiškės k., išdaužyti ten stovėjusio vagonėlio keturi langai, išdaužyti ekskavatoriaus kabinos stiklai, sugadintos durų spynos, sudaužytas prietaisų skydelis. Žala – 646,49 Lt.

Patikslinimas

Antradienį rašėme apie gaisrą Švenčionių g. Sudegė gyvenamas namas, priklausantis I. Rokienei. Tik gaisro metu jame nieko nebuvo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje