Skip to content

Jau antrą kartą ignaliniečiai kviečiami į Kalėdinę mugę

Prieš metus pirmą kartą ignaliniečiai ir svečiai kalėdines dovanėles savo artimiems ir mylimiems žmonėms rinko Kalėdinėje mugėje, kurioje tarp gausybės rankų darbo gaminių galėjo surasti ką nors ypatingo net ir išrankiausiam žmogui. Gruodžio 14-15 dienomis, nuo 10 val., vėl visus kviečia Kalėdinių dirbinių mugė, vyksianti Ignalinos kultūros centre.

Pasak mugės organizatorės ir sumanytojos Danutės Lisauskienės, jau užsiregistravę nemažai prekiautojų. „Jei pernai, pirmą kartą organizuodami tokį renginį skambinome ir kvietėme žmones atvykti, tai šiemet žmonės jau patys ieško mūsų. Tiek norintys prekiauti, tiek norintys įsigyti ką nors originalaus. Pirmadienio rytą jau buvo užsiregistravę 17 prekiautojų ne tik iš Ignalinos, bet iš Vilniaus, Visagino, Radviliškio, Molėtų. Manau, kad šįkart renginys turėtų būti dar smagesnis, turtingesnis ir turiningesnis“, – sako D. Lisauskienė.

Mugėje šurmuliuojantys prekybininkai jums pasiūlys ir kepinių (tie, kurie susitvarkę leidimus), medžio dirbinių, mezginių, siuvinių ir kitokių rankdarbių, keramikos bei stiklo dirbinių bei kitų įdomių, akį traukiančių mielų dovanėlių jūsų artimiems ir, žinoma, jūsų namas.

Įsigiję šuns vilnos (iš Kazitiškio) mezginių: kojinių, riešinių, žiemą jausitės poniškai, o nusipirkę medinę taurelę, drąsiai gurkšnosite sultis lauke švęsdami Kalėdas nerizikuodami… prišalti.

Jei ir nesusitarsite su Kalėdų seneliu, tai patys dovanodami rankų darbo dovanas mylimiems žmonėms tikrai būsite maloniai nustebinti.Tikras smagumėlis!

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje