Skip to content

Čempionai neišvengė pralaimėjimo

Trečiadienio vakare rajono krepšinio pirmenybėse įvyko įdomiausios ir atkakliausios rungtynės tarp dabartinių čempionų – „Chebros“ ir „Žuvėdros“ komandų, kurios iki šiol dar nebuvo patyrusios pralaimėjimo kartėlio.

Nors abiejose komandose nežaidė kai kurie stipriausieji krepšininkai, bet ši nuolatinė varžovų dvikova žiūrovams padovanojo daug emocijų, nes nuo pat rungtynių pradžios iki pabaigos vyko permainingai ir nebuvo galima nuspėti, kaip jos pasibaigs. Per pirmuosius du kėlinius nežymiai pradėjo pirmauti „Žuvėdros“ komanda, bet po ilgosios pertraukos čempionai, vadovaujami Gintaro Motiejonio, stengėsi žaidimo iniciatyvą perimti į savo rankas. Jų varžovai, daugiausiai Mariaus Kupečio, Žygimanto Kuldos ir Tomo Gasparavičiaus dėka, neleido to padaryti, todėl rungtynių įtampa dar labiau padidėjo ir iki pat pabaigos nebuvo aišku, kuri komanda švęs pergalę. Paskutinėmis sekundėmis lemiamus taškus pelnė „Žuvėdros“ žaidėjai A. Urbanavičius ir M. Kupetys. Tad jų komanda ir išplėšė pergalę 7 taškų (88:81) skirtumu. Šis pralaimėjimas „Chebros“ krepšininkams nuotaikos nesugadino, nes jie prasitarė, kad tikriausiai su „Žuvėdros“ komanda dar teks susitikti finale ir tada pasistengs pasiekti revanšą.

Šioje dvikovoje „Žuvėdros“ komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo M. Kupetys, pelnęs 24 taškus. 20 taškų į savo sąskaitą įsirašė Ž. Kulda. Pralaimėjusiųjų komandoje sėkmingiausiai žaidė Martynas Kairavičius, pelnęs 31 tašką.  

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje