Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Sužeisti trys žmonės

Gruodžio 30 d., apie 15.49 val., Ignalina–Ceikiniai, blaivus 18-metis L. P., apvažiuodamas automobilį nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą, nesuvaldė mašinos, nuvažiavo į griovį ir vertėsi. Nukentėjo vairuotojas L. P. ir keleiviai: 74-erių Z. V. ir 40-metis N. P.

Apiplėšimas

Sausio 1 d. 38-erių A. K. pranešė, kad Ignalinoje, Aukštaičių g., šalia 18-ojo namo, trys iš matymo nepažįstami asmenys sumušė pranešėją bei pagrobė rankinę ir odinę piniginę, kurioje buvo 15 litų, banko kortelė, asmens tapatybės kortelė. Žala – 150 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas ir sulaikyti trys įtariami nusikaltimo padarymu asmenys, iš kurių vienas nepilnametis.

Vagystės

Gruodžio 31 d. 33-ejų Dūkšto gyventojas Z. R. pareiškė, kad iš kieme stovėjusių jam priklausančių traktorių, atsukus kuro bakų išleidimo čiaupus, iš kiekvieno pavogta po 10 litrų žymėto dyzelinio kuro. Žala – 669 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną kitas, 43-ejų Dūkšto gyventojas V. G. pareiškė, kad iš šalia namo esančio jam priklausančio garažo, įsibrovus per kaimyninio, sublokuoto garažo duris ir nulaužus pakabinamą spyną, iš talpų pavogta 60 litrų benzino bei kiti įvairūs daiktai. Žala – 1658 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.  Sulaikytas įtariamasis – 17-metis E. M.

Gruodžio 31 d. pradėtas ikiteisminis tyrimas gavus Aplinkos ministerijos Valstybinės miškų tarnybos direktoriaus pareiškimą, kuriame nurodyta, jog vykdant privačių miškų būklės naudojimo, atkūrimo ir apsaugos valstybinę kontrolę nustatyta, kad UAB „Turto plėtra“ priklausančiame žemės sklype, esančiame Magūnuose (Rimšės sen.), patenkančiame į Ignalinos miškų urėdijos Dūkšto girininkijos miško kvartalo sklypus, neteisėtai iškirsta 3,75 ha miško. Žala – 9701 Lt.

„Nuraškė“ briedį

Gruodžio 31 d. gautas V. M. pranešė, kad vairuodamas automobilį „Renault Espace“, kelyje Ignalina–Dūkštas, partrenkė į kelią išbėgusį briedį. Žmonės nenukentėjo, apgadintas automobilis. Briedis perduotas medžiotojų būreliui.

Mirtis laiptinėje

Sausio 3 d. Ignalinoje, Aukštaičių g. namo laiptinėje, ant kopėčių rasta pasikorusi 28-erių A. B. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jos mirties priežasties nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje