Skip to content

Prie žaliųjų stalų sėkmingiau rungtyniavo svečiai

Kalėdiniame stalo teniso turnyre, kurį surengė KSC Sporto skyrius, rungtyniavo net 28 mažojo kamuoliuko meistrai ne tik iš Ignalinos, bet ir iš Zarasų, Rokiškio, Švenčionių rajonų, Visagino, todėl jų dvikovos tęsėsi beveik visą dieną ir buvo, kaip reta, atkaklios.

Greičiausiai baigėsi moterų varžybos, nes jose dalyvavo tik keturios žaidėjos. Tarp jų meistriškumu išsiskyrė rokiškietė Vera Gustajūtė, kuri nugalėjo visas varžoves ir pelnytai laimėjo aukso medalį. Sidabras atiteko Rasai Kačkienei iš Dūkšto, o bronza – visaginietei Marijanai Šimakovai. Gaila, kad turnyre nedalyvavo daugkartinė rajono čempionė Anastasija Skunčikaitė, kuri galėjo dar labiau pagyvinti varžybas.

Tarp vyrų dominavo svečiai iš Rokiškio ir Zarasų. Net ir daugkartinis panašių varžybų laimėtojas visaginietis Sergejus nesugebėjo kiek rimčiau jiems pasipriešinti ir nepateko tarp prizininkų, nes lygiavertėje kovoje pralaimėjo zarasiškiams Dariui Kuzmai bei rokiškėnui Valdemarui Valantinavičiui. Tik dūkštietis Algirdas Šukys atkakliai pasipriešino, varžantis dėl bronzos medalio, prieš kitą zarasiškį Aidą Žemaitį, bet lemiamą kovą pralaimėjo. O aukso medalį užtikrintai pelnė Darius Kuzma, nepatyręs nė vieno pralaimėjimo, o antroji vieta atiteko rokiškėnui Valdemarui Valantinavičiui.

Autoriaus nuotr.

Moterų varžybų nugalėtoja rokiškietė Vera Gustajūtė, kuri sėkmingai žaidė ir tarp vyrų Varžybų nugalėtojai tarp vyrų (iš kairės): Voldemaras Valantinavičius, Darius Kuzma ir Aidas Žemaitis.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje