Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Pavogė automobilį

Sausio 20 d. 58-erių S. A. pranešė, kad 2014-01-11 d., apie 3 val., pastebėjo, kad Ignalinoje iš Aukštaičių g. 35-ojo namo kiemo pagrobtas jam priklausantis automobilis „VW Golf“, kuris buvo neužrakintas, degimo spynelėje paliktas raktas, salone buvo palikti automobilio dokumentai. Žala – 1600 litų žala. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės. Automobilis buvo sustabdytas tą pačią naktį, jį neblaivus ir be „teisių“ vairavo 20-metis E. M. (1,08 prom.), gyv. Aukštaičių g.

Sausio 21 d. prekybos centre „Maxima“, esančiame Ignalinoje, Taikos g., apsaugos darbuotojai sulaikė 34-erių vilnietę S. L., kuri bandė praeiti pro kasą nesumokėjusi už 8 vnt. alyvuogių aliejaus „Donna Sofia“. Surašytas protokolas.

Sūnelis

2014-01-20 d. 63-ejų S. Š., gyv. Ignalinoje, Saulėtekio g., pareiškė, kad nuo 2013-07-31 d. iki šiol namuose 36-erių sūnus N. Š. nuolat grasina, terorizuoja, gadina jos turtą.

Atgarsiai

Sausio 14 d. rašėme apie antrą šiais metais žmogžudystę Dūkšte, kuria buvo įtariamas dūkštietis (kažkada buvęs transporto policininkas) R. J. Jis ir pranešė policijai apie neva rastą negyvą D. Č. Įtarimas pasitvirtino, jis suimtas trims mėnesiams, sėdi Lukiškėse. Tiesa, kol kas pripažįsta kaltę iš dalies, kad žuvusį mušęs, spardęs, bet galvos su kirviu neva neknežinęs.

Sausio 17 d. rašėme apie sudegusi garažą Ignalinoje. Jau aiški gaisro priežastis – trumpas jungimasis automobilio elektros instaliacijoje. Padegimo versija nepasitvirtino.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje