Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Interneto sukčiai

Sausio 23 d. 24-erių A. V., gyv. Mielagėnų sen., Jurkiškės k., pranešė, kad internetiniame puslapyje SKELBIU.LT susirado skelbimą dėl parduodamo kompiuterio, kainuojančio 430 litų. Susisiekęs su pardavėju susitarė dėl kompiuterio pirkimo. Į nurodytą pardavėjo sąskaitą pareiškėjas pervedė 430 litų, tačiau kompiuterio iki šiol negavo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Skriaudė policininkus

Sausio 24 d. į policijos komisariatą pristatyti du neblaivūs ignaliniečiai – R. K. ir A. Š., kurie pasipriešino policijos pareigūnams. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl pasipriešinimo pareigūnams.

Promilės

Sausio 25 d. Ignalinoje, Geležinkelio g., sustabdytas automobilis „VW Sharan“, kurį vairavo girtas ignalinietis V. B. (1,78 prom.). Apžiūrint automobilį rasti jo apgadinimai. Vėliau paaiškėjo, kad minėtas automobilis Ignalinoje, Vilniaus g., apgadino kelio ženklus ir iš įvykio vietos pasišalino. Pradėta administracinė teisena.

Išpuolis prieš automobilį

Sausio 25 d. 28-erių D. B., gyv. Linkmenų sen., pareiškė, kad apie 11 val. atėjusi prie automobilio, stovėjusio Utenoje, Aušros g., pastebėjo, jog sudaužytas ir nepataisomai sugadintas keleivio pusės veidrodėlis. Žala – 200 litų.

Mirtys

Sausio 23 d. Ignalinoje, Ligoninės g., bute ant lovos rastas miręs 58-erių A. L. be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Sausio 24 d. rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 64-erių E. G., rastos mirusios ūkiniame pastate Vidiškėse, mirties priežasties nustatymo. Mirtis natūrali.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje