Skip to content

Susipažinkime: renovuojamų namų techninės priežiūros specialistai

 

Renovuojamų namų gyventojų prašymu (vienų – ironizuotu, kitų – gan rimtu) suskubome aiškintis, kas gi ir kur yra tas renovuojamo namo techninės priežiūros specialistas, kurį kiekvienam renovuojamam namui samdo rajono savivaldybė. Gyventojai įsitikinę, kad toks specialistas turėtų nuolat stebėti ir prižiūrėti vykdomus darbus, o jis praktiškai – nematomas.

Apie tai kalbamės su rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju Vidu KREIVĖNU.

„Kiekvienas objektas (šiuo atveju renovuojamas namas) turi statybos darbų žurnalą, kurį pildo techninės priežiūros specialistas. Tą specialistą kontroliuoja įmonės „Fidik“ inžinierius, kurios atstovas šiuo metu dirba UAB Ignalinos butų ūkis patalpose. O visus šiuos žmones ir jų veiklą dar prižiūri ir kontroliuoja įmonė „Lyderio grupė“. Taigi, techninės priežiūros specialistas statybos žurnale fiksuoja kiekvieną savo apsilankymą ir užrašo pastabas, pastebėjimus, nurodymus ir t. t. Objekte specialistas nebūna kasdien, o ateina tada, kai reikia. Tarkim, klojama izoliacinė medžiaga ar tinkuojama. Tai įvertina specialistas ir tik tada leidžia arba ne tęsti kitus darbus. Būtent tai ir fiksuojama žurnale“, – teigia V. Kreivėnas.

Jis patikino, kad artimiausiomis dienos, jau tikrai šią savaitę, Butų ūkio interneto tinklalapyje bus patalpinta visa informacija apie techninės priežiūros specialistus (jų kontaktai ir t. t.) ir kita su renovacija susijusi svarbi ir reikalinga informacija.

Be to, gyventojai, kilus klausimų, gali skambinti ir pačiam administracijos direktoriaus pavaduotojui Vidui Kreivėnui asmeniškai, tel. 8~687 75198.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje