Skip to content

Geros žinios iš Žalgiriados žaidynių

Praėjusį savaitgalį Alytuje prasidėjo „Žalgirio“ sporto draugijos žiemos sporto žaidynės, kurias pirmieji pradėjo šachmatininkai ir stalo tenisininkai.

Kaip MI informavo iš žaidynių sugrįžęs daugkartinis rajono šachmatų čempionas Saulius Rackevičius, šį kartą rajono atstovams, o ypač šachmatininkams ir šaškininkams, pavyko sėkmingiau varžytis su miestų ir rajonų komandomis negu ankstesniais metais. Pagirtinai tarp 21 šaškininkų komandos žaidė brolių Sauliaus ir Vytauto Čepulių bei Irenos Murmienės trijulė, kuri užėmė aukštą 9 vietą, ko nepavyko pasiekti iki šiol. Saulius Rackevičius liko patenkintas ir šachmatininkų komandos žaidimu, kurios sudėtyje be jo dar žaidė Žibutė Čepulienė ir Algirdas Semaška. Tarp 36 komandų, kurių sudėtyje rungtyniavo gausus būrys labiau patyrusių žaidėjų, pavyko užimti 13 vietą. Rajono daugkartinis čempionas pažymėjo, kad ir jam pačiam pavyko nugalėti ne vieną aukštesnį reitingą turintį varžovą ir individualioje įskaitoje užimti 5 vietą. Iki šiol tokios aukštos vietos nepavykdavo iškovoti.

Kiek prasčiau sekėsi stalo tenisininkams, kurie varžybose dalyvavo ne pačios stipriausios sudėties. Todėl jiems nepavyko patekti į antrąjį varžybų etapą.

Dabar „Žalgiriados“ žaidynėse toliau ryngtyniaus poledinės žvejybos mėgėjai, taip pat kalnų ir lygumų slidininkai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje