Skip to content

Naujokai neliko paskutiniai

MI informacija

Dūkštiečiai grįžo į pirmąją badmintono lygą, bet jau kartu su šviežiai iškeptais žaidėjais iš Ignalinos. Iš viso mūsų keliavo net 8 dalyviai, iš kurių 4 merginos ir 4 vaikinai. Iš jų sulipdėme 2 merginų ir 2 vaikinų dvejetus bei 4 mišrius dvejetukus. Merginų kategorijoje rungėsi 7 dvejetai, vaikinų – 9, o mišrių dvejetų buvo net 15. Paskutine vieta neteko tenkintis nei vienam dvejetukui nei vienoje kategorijoje ir tai buvo didžiausias tikslas mūsų naujokėliams.

Na, o tarp merginų pirmąją vietą užėmė ne pirmą kartą šioje lygoje žaidusios Sandra Damaškaitė ir Iveta Veličkaitė iš Dūkšto. Kitam dvejetui – Ritai Petrovaitei ir Linai Drūteikaitei – pakliūti į ketvirtuką pritrūko šiek tiek sėkmės. Jos užėmė 6 vietą.

Tarp vaikinų buvo tikimasi didesnių pasiekimų iš Žilvino Puodžiaus ir Deivido Golubicko, bet jiems teko tenkintis skaudžiausia 4 vieta.. Fernandas Juchnevičius žaidė poroje su Justinu Račka (žaidžia mažiau nei du mėnesius) ir tik per plauką neliko pirmi, tad krūtines papuošė sidabro medaliai. Pasibaigus šių kategorijų susitikimams, prasidėjo mišrių dvejetų susitikimai, kuriuose sekėsi prastai visiems mūsiškiams, išskyrus L. Drūteikaitės ir F. Juchnevičiaus duetą. Jie užėmė pirmąją vietą. Visi kiti liko viduriuke.

Naujokai labai nenusiminė, supranta, kad tai tik pirmos jų varžybos išvykoje (Vilniuje) ir tai tik samtelis patirties į savąjį katilą. Ateityje teks stengtis siekti geresnių rezultatų ir išsikelti sau rimtesnių tikslų.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje