Skip to content

Gimnazijos slidininkai išsaugojo pernykštes pozicijas

Šeštadienį Žiemos sporto centre vyko Lietuvos mokinių olimpinio festivalio finalinės slidinėjimo varžybos, kuriose tarp 10 bendrojo lavinimo mokyklų dalyvavo ir Ignalinos gimnazijos vaikinų ir merginų komandos.

Per visą naktį lijęs lietus, o paryčiais ir gausi šlabdriba dar labiau apsunkino lenktynių trasas, todėl jauniesiems slidininkams teko varžytis sudėtingomis sąlygomis. Nepaisant to, šauniai dėl aukštesnių apdovanojimų kovojo Ignalinos gimnazijos vaikinų komanda, kuri kaip ir pernai iškovojo pirmą vietą. Svariausiai prie šios pergalės prisidėjo Tautvydas Strolia, Karolis Paukštė ir Lukas Čepulis. T. Strolia individualiose 5 km lenktynėse užėmė antrą, o K. Paukštė ir L. Čepulis 4 ir 5 vietas.

Gimnazijos merginų komandai sekėsi prasčiau. Pernai ji buvo užėmusi trečią vietą, o šį kartą į prizininkių gretas nepateko ir pasitenkino ketvirtąja vieta. Tik trenerio Karolio Baltakio auklėtinė Ugnė Kastanauskaitė sėkmingiau kovojo su Anykščių Jono Biliūno ir Utenos „Saulės“ gimnazijų slidininkėmis, individualioje įskaitoje pelniusi bronzos medalį.

Pasibaigus varžyboms, jų nugalėtojams medalius bei prizus įteikė Lietuvos mokinių neformaliojo švietimo Kūno kultūros ir sporto ugdymo skyriaus metodininkė Raimonda Čerkauskaitė.

Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje