Skip to content

Grįžome su aukso medaliais

MI informacija

Šeštadienį vykome į sostinę dalyvauti Pirmosios badmintono lygos (PBL) 6-ajame etape. Šįkart važiavome tik keturiese, bet atsivežėm visus aukso medalius. Moterų dvejetų rungtyje pirmąją vietą užėmė dūkštietės Sandra Damaškaitė ir Iveta Veličkaitė (tarp šešių porų), o vyrų dvejetuose pirmi buvo ignaliniečiai Fernandas Juchnevičius ir Deividas Golubickas (tarp septinių porų).

Po šių kategorijų prasidėjo mišrių dvejetų varžybos. Ten pirmąją vietą užėmė S. Damaškaitė ir F. Juchnevičius, o Iveta ir Deividas liko šešti tarp dvylikos porų. Liko dar trys etapai iš devynių, kuriuose taip pat dalyvausime. Iki šiol dalyvavome dviejuose etapuose, o įskaitiniai yra trys, tad pagal taškus šiuo metu esame tokiose vietose (skaičiuojama kiekvieno asmeniškai surinkti taškai): Iveta – ketvirta (po trijų etapų), Sandra – dvylikta (po dvejų etapų), Lina Drūteikaitė – 21 (po vieno etapo), Rita Petrovaitė – 25 tarp 31 dalyvės (po vieno etapo).

Tarp vaikinų Fernandas – 8 (žaidė dvejuose etapuose), Deividas – 14 (po dvejų etapų), Žilvinas Puodžius – 22 (po vieno etapo), Justinas Račka – 24 tarp 35 dalyvių (po vieno etapo). Reikės stengtis kopti aukščiau, nes turime galimybių pasiekti ir pirmąsias vietas. Pernai geriausi lygos žaidėjai buvo dūkštiečiai Žilvinas Puodžius ir Agnė Varnaitė, tad įdomu, kaip bus šiemet.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje