Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

 

Vagystės

Kovo 13 d. Kazitiškio seniūnijos Bajorų I kaimo gyventojas pranešė, kad iš neužrakinto ūkinio pastato pavogta jam priklausanti bokso kriaušė. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Žala – 100 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną parduotuvės „Senukai“ direktorė pareiškė, kad iš minėtos parduotuvės, esančios Ignalinoje, Laisvės g., pavogta 19 porų kiaulės odos pirštinių. Žala – apie 265 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Melagis melavo…

2013 m. gruodžio 23 d. Utenos apylinkės prokuratūroje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 46-erių Ignalinos r. gyventojo V. R. 2013-02-26 d. melagingų parodymų davimo apie paimtas paskolas.

„Girtos“ vadelės

Kovo 16 d. Savulių k. to paties kaimo gyventojas, neblaivus 59-erių metų M. M. (1.46 prom.), vadeliojo arklį. Asmuo pristatytas į policijos komisariatą išsiblaivyti ir protokolui surašyti. Apie arklio likimą nepranešama.

Smurtas

52-ejų D. C., gyv. Savulių k., pareiškė, kad kovo 16 d., apie 11.56 val., namuose kilus konfliktui, ją sumušė neblaivus metais vyresnis vyras J. C. (3,20 prom.). Jis sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Užgesino patys

Kovo 14 d., 11.28 val., pranešta, kad Tverečiaus seniūnijos Dvarykščių kaime užsidegė D. G. pirtis (sauna), kuri sublokuota su mūriniu garažu. Pirtyje prie dūmtraukio sudegė apie 2 m² perdangos ir sienų. Žmonės gaisrą užgesino patys, ugniagesiai nebuvo kviesti.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje