Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

 

Plėšikų antpuolis

Kovo 22 d. 54-erių Z. D., gyv. Ignalinoje, Liepų g., pastebėjo, kad išvartyti įvairūs namų apyvokos daiktai, tačiau niekas nepavogta. Turtas nedraustas, signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 52-ejų V. M., gyv. Ignalinoje, Ateities g., pareiškė, kad pro balkoną įsibrovus į butą iš jo pagrobta nešiojamas kompiuteris, auksinis žiedas ir auksinė grandinėlė. Žala – 2462 litai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Abiejuose butuose pabuvota naktį, kai šeimininkų nebuvo namuose. Peršasi versija, kad vagys žinojo, jog butai bus tušti (turėjo gerą informatorių?). Tą pačią naktį namas apvogtas ir Kaltanėnuose (Švenčionių r.). Gal tai tos pačios grandinės jungtys?

Kitos vagystės

Kovo 20 d. 50-metis Poviliškės kaimo gyventojas V. Š. pareiškė, kad 2014 m. kovo 13 d. iš jam priklausančio nerakinto gyvenamojo namo pagrobta 300 eurų. Žala –1050 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 22 d. 48-erių T. K. iš Kazitiškio sen. pareiškė, kad 2014-03-22 d., apie 16.50 val., pastebėjusi, jog buvęs jos 49-erių vyras J. K. iš sandėliuko pavogė 2 padangas su ratlankiais. Žala – 300 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 23 d. Vidiškėse, ištraukus pakabinamos spynos ąselę, įsibrauta į garažą ir, išmušus automobilio stiklą, iš daiktadėžės pagrobtas rankinis laikrodis. Žala – 170 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Revolveris

Kovo 4 d. iš 70-metės J. Ž., gyv. Ignalinos sen., paimtas sausį mirusio vyro J. Ž. mažo kalibro revolveris ir 59 jam skirti šoviniai.

Benamių būstą padegė

Kovo 17 d. Ignalinos priešgaisrinė gelbėjimo tarnyba pranešė, kad dar 2014-03-11 d. gaisras kilo lauko rūsyje Turistų g., kurio metu sudegė viduje buvusios šiukšlės bei čiužiniai. Įtariamas padegimas. Turto savininkas ir sugadinto turto vertė nustatinėjami. Tame rūsyje gyveno benamiai, tad ir turto savininkas – reliatyvi sąvoka. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Grasinanti SMS

Kovo 17 d. Panevėžio apygardos Probacijos tarnybos (ji kontroliuoja grįžusius iš įkalinimo vietų) vyresnioji inspektorė pranešė, kad 2014-03-16 d. į tarnybinį mobiliojo ryšio telefoną Ignalinoje gavo grasinančio pobūdžio trumpąją SMS žinutę. Ji buvo siųsta iš telefono, kuris pagal turimus duomenis priklauso vienam nuteistajam. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės

Kovo 20 d. Ignalinoje, Švenčionių g., sustabdytas automobilis, kurį neblaivus (1,04 prom.) vairavo R. L. Pradėta administracinė teisena.

Niekdariai

Kovo 12 d. Ignalinos Česlovo Kudabos progimnazijos direktorė pareiškė, kad 2014-03-12 d. ryte pastebėta, jog apgadintos išorinės mokyklos sienos apšiltinimo plokštės. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Mirtis kilpoje

Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl 68-erių J. P. mirties priežasties nustatymo. Jo kūnas rastas savo sodybos, esančios Antalksnėje, ūkiniame pastate kilpoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje