Skip to content

Ignalinos kraštas pristatytas Maskvoje

MI informacija

Kovo 19–22 d. Maskvoje vyko 21-oji tarptautinė turizmo paroda „MITT / kelionės ir turizmas 2014“. Tai svarbiausia Rusijos tarptautinė mugė, kuri patenka į penketuką organizuojamų didžiausių turizmo mugių pasaulyje. Mugėje dalyvauja turizmo kompanijos iš 198 šalių bei regionų.

Bendrame turizmo departamento stende pristatoma Ignalina, kaip įdomi Lietuvos kurortinė vietovė su savo turizmo ištekliais. Parodos išvakarėse – kovo 18 d. – Lietuvos Respublikos ambasadoje vyko susitikimas su Maskvos žiniasklaidos atstovais. Susirinkusius sveikino Lietuvos ambasados Rusijoje įgaliotasis ministras Jonas Grinevičius. Valstybinio turizmo departamento direktorė dr. R. Balnienė pristatė turizmo paslaugų naujienas, visame pasaulyje analogo neturintį ir Lietuvoje prasidedantį pasaulinį gintaro kelią, supažindino su ryškiausiais pavasario-vasaros sezono renginiais.

Turizmo departamento duomenimis, pernai Lietuvą aplankė 360 tūkst. Rusijos turistų, 10 proc. daugiau nei 2012 m. Malonu, kad rusai iš naujo atranda Ignalinos kraštą, domisi kurortinės vietovės turizmo ištekliais, unikalia gamta, reakreacine žvejyba, ramiu šeimyniniu poilsiu.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje