Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Autoįvykiuose sužaloti keturi žmonės

Kovo 28 d., apie 14.17 val., kelyje Ignalina–Didžiasalis (prie „grybų“) susidūrė du automobiliai. Nustatyta, kad 48-erių A. S., gyv. Ignalinoje, Aukštaičių g., vairuodama automobilį, jo nesuvaldė, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su kitu automobiliu, kurį vairavo 26-erių kaunietis M. S. Eismo įvykio metu nukentėjo vairuotoja A. S., kuri išvežta į Visagino ligoninę. Po operacijos išgabenta į Vilniaus Greitosios pagalbos ligoninę. Paimta vairuotojų kraujo. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 30 d., apie 16.30 val., kelyje tarp Strigailiškio ir Vaišniūnų, neblaivus 39-erių E. P. (2,10 prom.), gyv. Strigailiškio k., vairuodamas jam priklausantį automobilį, nepasirinko saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir griovyje apvirto. Eismo įvykio metu nukentėjo keleiviai:  35-erių J. D., 27-erių L. B. ir 35-erių V. G. (visi – Strigailiškio gyventojai), kurie dėl daugybinių traumų pristatyti į Visagino ligoninę. Automobilį vairavęs E. P. uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apgaulė

Kovo 28 d. 20-metė S. G., gyv. Ligūnuose, pareiškė, kad 2014-03-27 d. iš kredito bendrovės VIVUS.LT ji gavo pranešimą, jog vėluoja sumokėti išmokas už suteiktą 400 Lt vertės paskolą. Jos teigimu, paskolos iš kredito bendrovės ji neėmė. Žala – 450 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vagystės

Kovo 28 d., apie 10.40 val., Antalksnėje, pragręžus elektros pastotės transformatoriaus aušinimo talpą, pavogta aušinimo alyva. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną 43-ejų V. K., gyv. Girminiuose, pareiškė, kad tądien apie 12.30 val. pastebėjo, jog pro verandos duris buvo įsibrauta į namą ir pagrobti 3 centrinio šildymo radiatoriai, šilumos paskirstymo dėžė. Žala – 2500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kvaišalai

Kovo 29 d. Ignalinoje, Aukštaičių g., šalia 52-ojo namo, pareigūnai pastebėjo du jaunuolius. Kilus įtarimui, kad jie gali būti apsvaigę nuo narkotinių ar psichotropinių medžiagų, jaunuoliai buvo pristatyti į policijos komisariatą. Atlikus asmenų apžiūrą, 20-mečio ignaliniečio I. M. kelnių kišenėje buvo rastas polietileninis užspaudžiamas maišelis su žalios spalvos augaline medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis.

Smurtas

Kovo 30 d. 34-erių I. B., gyv. Andriejaukos k., pareiškė, kad 35-erių jos sugyventinis S. L., būdamas neblaivus (2,08 prom.), įvykusio konflikto metu trenkė kumščiu jai į veidą, po to ne mažiau nei keturis kartus spyrė į nugarą. S. L. uždarytas į laikino sulaikymo kamerą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kilpoje

Kovo 28 d. 51-erių N. D., gyv. Meškėnų k (Ignalinos sen.), pareiškė, kad 2014-03-27 d., apie 6.40 val., jos 61-erių sugyventinis V. P. su dviračiu išvažiavo į Ignaliną ir iki šiol negrįžo. Tądien ieškomas kaip dingęs be žinios V. P. rastas pasikoręs miškelyje Ignalinoje, Technikos g. Policijoje pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl mirties priežasties nustatymo.

Gaisrai

Kovo 27 d. gauta pirminė gaisro tyrimo medžiaga iš Ignalinos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos, kurioje nurodyta, kad kovo 23 d. Rimšės sen., Šiūlėnų k., gaisro metu sudegė trims asmenims priklausantis gyvenamasis namas, kuriame pastaruoju metu niekas negyveno. Įtariama, kad gaisras galėjo būti sukeltas tyčia. Turtinė žala nustatinėjama, turtas draustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kovo 28, apie 11.38 val., pranešta, kad Rimšės sen., Prūčių k., dega I. B. daržinė ir ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, pastatai degė atvira liepsna, jie sudegė visiškai. Apsaugotas gyvenamasis namas ir dar vienas ūkinis pastatas. Įvykis tiriamas.

Kovo 29 d., apie 11.09 val., pranešta, kad Dūkšto sen., Keižių k., dega F. K. gyvenamasis namas, vasaros virtuvė ir ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė namas, stogas buvo įgriuvęs. Sudegė lauko virtuvė ir kluonas, išdegė 600 arų žolės.

Tą pačią dieną, 15.23 val., ugniagesiai iškviesti į Meikštus, kur liepsnojo nežinomo savininko ūkinis pastatas. Atvykus, atvira liepsna degė du mediniai ūkiniai pastatai – vienas su šienu, kitas su priblokuota malkine. Sudegė abu pastatai, 1 m³ malkų ir apie 3 m³ šieno. Aplink išdegė 300 arų žolės. Įvykis tiriamas.

Ignalinos policija prašo pagalbos

Kovo 20 d., apie 13.20 val., kelyje tarp Palūšės ir Šakarvos įvyko eismo įvykis, kurio metu galimai eismo įvykį sukėlęs vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Ką nors žinančius ar mačiusius minėtą įvykį, prašome pranešti rajono policijos komisariato Kelių policijos poskyrio pareigūnams (Vasario 16-osios g. 11), tel.: (8~386) 50440, 8~601 13115 arba el. paštu – nerijus.paukste@policija.lt.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje