Skip to content

Erikas Kapočius – geriausias ,,Dzūkijos taurės“ plaukikas!

MI informacija

Balandžio 4–5 d. Alytuje vyko tarptautinės plaukimo varžybos ,,Dzūkijos taurė – 2014“. Čia susirinko daugiau nei 500 dalyvių iš 7 šalių: Lietuvos, Latvijos, Lenkijos, Baltarusijos, Rusijos, Ukrainos ir Izraelio. Šiose varžybose dalyvavo ir net 27 Ignalinos plaukikai.

Jaunučių amžiaus grupėje puikiai sekėsi Erikui Kapočiui. Jis iškovojo net keturis aukso medalius: 100 ir 200 m krūtine, 200 m kompleksinėje ir 100 m laisvuoju stiliumi rungtyse. Pagal reitingo taškus Erikas tarp savo bendraamžių taip pat buvo geriausias. Mūsų plaukikui atiteko geriausio plaukiko taurė ir 100 Lt piniginis prizas. Po šių varžybų jo laukia treniruočių stovykla su Lietuvos plaukimo rinktine ilgame baseine Elektrėnuose.

Jaunių amžiaus grupėje sidabro medalį iškovojo Sara Aškinytė, o suaugusiųjų – Dovilė Mikoliūnaitė. Abiems sportininkėms medaliai atiteko plaukiant 200 m kompleksinėje rungtyje. Šiose varžybose buvo pagerinti du Ignalinos rajono rekordai. Mantas Laguckas pagerino rekordą 50 m laisvuoju stiliumi (rezultatas 25,81 sek.), o Sara Aškinytė – 100 m laisvuoju stiliumi (1 min. 02,61 sek.). 

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje