Skip to content

Ignalinos kredito unijos taurę laimėjo policininkai

Šv. Velykų išvakarėse baigėsi pirmas krepšinio turnyras Ignalinos kredito unijos taurei laimėti, kuriame dalyvavo Strigailiškio, Ignalinos gimnazijos, Senjorų klubo ir policijos komisariato komandos.

Sėkmingiausiai tarp jų rungtyniavo strigailiškiečiai ir policininkai, turnyro pradžioje nugalėję gimnazistų ir krepšinio veteranų komandas. Pastarosios abi komandos turnyro pabaigoje ir varžėsi tarpusavyje dėl trečios vietos. Dvikovą 54:45 laimėjo gimnazistai.

Finalinės varžybos vyko įdomiau ir atkakliau, bet policijos komisariato krepšininkai rungtyniavo labiau susikaupę, rezultatyviau. Tarp jų išsiskyrė rajono reprezentacinės komandos vienas iš lyderių Darius Dubaka, kuris pelnė 25 taškus. Jam gerai talkino Giedrius Kamarauskas, Tomas Maigys ir kiti žaidėjai. Tad jie ir laimėjo lemiamas rungtynes 75:56, iškovodami pagrindinę taurę. Pralaimėjusioje komandoje pagirtinai žaidė Fernandas Juchnevičius, įmetęs 20 taškų.

Pasibaigus taurės turnyrui, KSC sporto skyriaus atstovas ir varžybų organizatorius Mantas Ilgūnas nuoširdžiai dėkojo Ignalinos kredito unijos vadovei Violetai Čeponienei, kuri sutiko paremti pirmąjį taurės turnyrą ir nupirko taures prizines vietas iškovojusioms komandoms. V. Čeponienė jų kapitonams ir įteikė taures, prasitarusi, kad šios varžybos ateityje turėtų būti tradicinėmis.

Pasak turnyro organizatoriaus M. Ilgūno, Ignalinos kredito unija parėmė ir Rytų Aukštaitijos regiono lygos taurės turnyro varžybas, kurios vyko Ignalinoje.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje