Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Vagystės

Balandžio 17 d. 56-erių J. V., gyv. Dūkšto sen., pareiškė, kad 2014-04-17 d., apie 11.25 val., Kazitiškio sen. pastebėjo, jog buvo įsibrautą į jo mirusiems tėvams priklausantį namą ir pavogtas televizorius, skaitmeninis televizoriaus priedėlis, jo nuotolinio valdymo pultas, keturi patalynės komplektai, meškerė, iš rakinamos lauko virtuvės pavogtas žvejybinis tinklas. Žala – 827 litai.

Balandžio 21 d. vilnietis pranešė, kad, atvykęs į savo namą Ignalinoje, pastebėjo, kad iš namo kiemo pavogti 6 vienetai metalinių vamzdžių. Žala – 350 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Balandžio 22 d. Didžiasalio gyventoja pranešė, kad 2014-04-20 d., nuo 20 iki 24 val., koncerto, vykusio Didžiasalio kultūros centre, metu iš švarkelio kišenės dingo jai priklausantis mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 500 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Registravo vogtą automobilį?

Balandžio 18 d. VĮ „Regitra“ darbuotojas pranešė, kad 31-erių Vilniaus r. gyventojas G. V. pageidavo registruoti automobilį BMW, galimai suklastotu ar pakeistu identifikaciniu kėbulo numeriu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vaizdelis po muštynių

Balandžio 20 d. Ignalinos ligoninės Priėmimo skyriaus slaugytoja pranešė, kad į Priėmimo skyrių kreipėsi R. S. ir L. V., kurie nukentėjo muštynių metu prie kavinės „BBQ Akademija“. R. S. dėl akies traumos bei smegenų sukrėtimo, o L. V. dėl smegenų sukrėtimo ir galimo žandikaulio lūžio išvežti į Vilniaus Lazdynų klinikas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Balandžio 24 d. 49-erių G. C. pranešė, kad 2014-04-23 d., apie 22.30 val., Ignalinoje, Turistų g., kartu gyvenantis 55-erių sutuoktinis J. C. jai grasino peiliu prie 13-metės dukros. J. C. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Mirtis

Balandžio 23 d. dūkštietis D. Č. pranešė, kad Rimšėje, Darželio gatvėje, lauke šalia tvoros rastas miręs 54-erių Č. K. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gaisrai

Balandžio 18 d., 14.47 val., pranešta apie gaisrą Ceikinių sen., Šaltupio k. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė du pastatai – gyvenamasis namas ir ūkinis pastatas. Sudegė medinis vieno aukšto namas ir medinis, dengtas šiferiu, ūkinis pastatas. Išgelbėtas dar vienas ūkinis pastatas ir pirtis. Įvykis tiriamas

Dėl šio gaisro ugniagesiai dėkoja ūkininkui V. Kamarauskui, kurio technika padėjo ištraukti užklimpusią gaisrinę autocisterną.

Balandžio 22 d., 00.45 val., pranešta, N. Daugėliškio sen., Daniūnų k., dega individualus gyvenamasis namas. Atvykus ugniagesiams, namas degė atvira liepsna, stogas buvo įgriuvęs. Išardytas visas medinio namo stogas, išdegė pusės namo vidus, sudegė jame buvę namų apyvokos daiktai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje