Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Per naktį apiplėšti trys butai

Gegužės 4 d. naktį Ignalinoje vėl įvykdytas masinis butų „apšvarinimas“. Apvogti trys butai, bendra plėšikų grobio suma – 23 940 Lt. Imti tik vertingi daiktai. Mažai tikėtina, kad visi trys apiplėšimai tarp savęs nesusiję. Greičiausiai, tai tų pačių rankų darbas. „Dirbo“ vietiniai arba vietinis buvo vedlys. Juk reikia žinoti, kada butų šeimininkų nėra namuose ir kas vertingo yra tuose butuose. Įvykiai trys:

38-erių ignalinietė R. S. (Turistų g.) pranešė, kad išėmus balkono medinį lango rėmą bei atvėrus plastikines balkono duris buvo įsibrauta į butą, iš kurio pagrobtas fotoaparatas, nešiojamasis kompiuteris ir aukso dirbiniai. Žala – 5100 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

41-erių ignalinietė S. P. (Laisvės g.) pranešė, kad atspaudus plastikinio lango rėmą įsibrauta į gyvenamąjį namą, iš kurio vidaus pagrobtos 2 žalvarinės stačiatikių ikonos, 210 litų, įvairūs juvelyriniai dirbiniai, Lenino ordinas bei pareiškėjos vardu išduotas LR piliečio pasas. Žala – 16 840 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

40-metis ignalinietis K. L. (Aukštaičių g.) pranešė, kad buvo įsibrauta į jam priklausantį butą, iš kurio pavogti įvairūs aukso bei sidabro papuošalai. Žala – apie 2000 Lt. Butas nedraustas, signalizacija neįrengta.

Vakar įvykius tirianti rajono policija jokių „kabliukų“ ar įtariamųjų dar neturėjo. Panašūs kriminalai kartojasi. Prieš kurį laiką taip pat per vieną naktį buvo apvogti keli butai, tačiau nusikaltimai iki šiol neišaiškinti.

Du skenduoliai

Gegužės 3 d. Kazitiškio sen., Ažėnų k., šalia namų esančiame tvenkinyje rastas nuskendęs 52-ejų G. U. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Gegužės 4 d. visaginietis pranešė, kad, atvykęs į Dūkšte esantį motinos namą, šalia namo tvenkinyje rado nuskendusią savo 81-erių motiną S. Ž. Kūnas be išorinių akivaizdžiai matomų smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Rasti palaikai

Gegužės 4 d. Kazitiškio sen., Grybėnų k., gyventojos pranešė, kad maždaug dviejų kilometrų atstumu nuo Grybėnų kaimo, miškelyje, ant žemės rado žmogaus kaulus. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Išėjo ir negrįžo

Gegužės 3 d., apie 20.30 val., 16-metė ignalinietė A. C. išėjo iš namų ir negrįžo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje