Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vagystės

Gegužės 12 d. VĮ „Utenos regiono keliai“ Ignalinos kelių tarnybos vyresnysis meistras pranešė, kad Linkmenų sen., kelio Utena–Švenčionys remontuojamame kelio ruože, pavogti 4 žibintai su akumuliatoriais. Turtinė žala nustatinėjama.Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 13 d. 52-ejų vilnietis K. P. pranešė, kad Linkmenų sen., Puziniškio k., nuo Asalnų ežero pakrantės pagrobta jam priklausanti irklinė valtis, o nulaužus pakabinamą spyną ir įsibrovus į pirtį, iš jos pagrobti du mediniai irklai. Žala – 700 Lt. Turtas nedraustas, pirtyje signalizacija neįrengta. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Narkotikai

Gegužės 12 d. iš Aukštaičių g. į policijos komisariatą, kilus įtarimui, kad yra apsvaigęs nuo narkotinių medžiagų, buvo pristatytas 22-ejų Švenčionėlių gyventojas R. T. Atlikus jo apžiūrą, išorinėje striukės kišenėje rastas cigarečių pakelis, kurio viduje buvo du maišeliai su baltos spalvos milteliais, kaip įtariama – amfetaminu. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 12 d. 44-erių Meikštų k. (Rimšės sen.) gyventoja N. K. pranešė, kad gegužės 8 d. buvęs jos 35-erių vyras A. B. prieš ją bandė panaudoti fizinį smurtą bei grasino nužudyti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 13 d. 30-metė Švenčionių r. gyventoja A. B. pranešė, kad Ignalinoje, konflikto metu, neblaivus jos 38-erių sugyventinis A. K. prieš ją panaudojo fizinį smurtą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, įtariamasis A. K. sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Mirtis

Gegužės 13 d. pranešta, kad Dūkšte, Smėlynės g. esančiame name, rastas staiga mirusio 72-ejų L. B. kūnas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Tyrimas dėl gaisro

Gegužės 14 d. gautas Ignalinos priešgaisrinės gelbėjimo tarnybos pranešimas, kuriame nurodyta, kad 2014-04-29 d. kilusio gaisro (apie šį gaisrą rašėme gegužės 3 d. MI numeryje) negyvenamame name, esančiame Kazitiškio seniūnijoje, Želmeniškės kaime, priežastis – pašalinis ugnies šaltinis, kuris pateko į gaisro židinį dėl tyčinės ar neatsargios žmogaus veikos. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje