Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Peiliu subadė du žmones

Gegužės 17 d. Ignalinoje, Turistų g., 50-metės D. G. name kilus konfliktui vyriškis peiliu sužalojo ir, apliejęs degiu skysčiu, ketino padegti 31-erių sugyventinę E. Ž. bei peiliu sužalojo namo šeimininkę. Nukentėjusioji E. Ž. dėl durtinės žaizdos juosmenyje paguldyta į ligoninę, o D. G. dėl durtinės žaizdos pilve gydoma ambulatoriškai. Įtariamasis – neblaivus 29-erių L. D. (1,74 prom.) uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Degtinė kainavo 2400 Lt

Gegužės 17 d. 45-erių R. B., gyv. Ceikiniuose, pareiškė, kad 2014-05-05 d., apie 16 val., jis pažįstamam M. B. davė savo banko kortelę bei, nurodęs PIN kodą, paprašė iš parduotuvės atnešti butelį degtinės. M. B. atnešė degtinę, tačiau kortelės negrąžino. Iš jo sąskaitos buvo išgryninta 2400 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 17 d. Tverečiaus sen., Dietkauščiznos k. gyventoja pranešė, kad neblaivus 34-erių sugyventinis S. K. įkando į kairę ranką bei kartą ranka sudavė pareiškėjai per veidą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Pranešta, kad balandžio 24 d. Tverečiaus sen., Kriaučiškės k., kaimynas A. J. grasino nužudyti kaimynę A. E. R. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Mirtis

Gegužės 18 d. Rimšėje, už parduotuvės ,,Aibė“, ant žemės rastas miręs 59-erių S. K., kūnas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

Padegė klojimą

Gegužės 18 d., apie 22.43 val. pranešta apie Gilūtose degantį pastatą. Atvykus ugniagesiams, klojimas degė atvira liepsna. Sudegė pastatas ir 10 tonų šieno. Nustatyta, kad tai padegimas. Raudonas gaidys paleistas visuotinai pavojingu būdu, galimai užpylus degaus skysčio. Pastatas priklauso 39-erių Ž. B. Žala – 2210 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.
Gegužės 17 d., apie 16.47 val. pranešta, kad Vidiškių sen., Bališkių k. dega A. Š. pirtis (sauna). Atvykus ugniagesiams, medinė pirtis degė atvira liepsna. Nudegė stogas, 2 m2 perdengimo, išdegė vidus. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje