Skip to content

Iš įvykių suvestinių

 

Plėšikaujam…

Gegužės 21 d. 46-erių E. S., gyv. Ignalinoje, Smėlio g., pareiškė, kad 2014-05-21 d., apie 19 val., Smėlio g. kartu buvęs iš matymo pažįstamas jaunuolis jam iš rankos pagrobė mobiliojo ryšio telefoną ir pabėgo. Žala – 700 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 20 d., apie 15 val., į parduotuvę Didžiasalyje atėję du pažįstami vyriškiai – 27-erių ignalinietis I. K., gimęs 1987 m., ir 20-metis Didžiasalio sen. gyventojas A. M. – atvirai pagrobė maisto prekių ir alkoholinių gėrimų bei pasišalino. Žala – 150,56 Lt. Neblaivus įtariamasis I. K. (0,63 prom.) sulaikytas ir uždarytas į areštinę, A. M. dar ieškomas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Gegužės 19 d. 47-erių dūkštietė V. K. pareiškė, kad namuose girtas 49-erių sugyventinis V. I. (3.03 prom.) rankos kumščiu du kartus trenkė pareiškėjai per galvą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas, smurtautojas uždarytas į areštinę.

Brangūs centimetrai

Gegužes 19 d., vykdant akciją „Lydeka“, Rimšės sen., prie Ilgių ežero, buvo patikrintas vienas žvejys (Visagino gyventojas A. N.), jau grįžęs prie savo automobilio ir pasiruošęs išvažiuoti. Bagažinėje aplinkosaugininkai aptiko nedidelę lydeką. Kaip aiškino A. N.: „Ištraukęs lydeką iš vandens, iš akies primečiau, kad turėtų būti tinkamo ilgio, ir paėmiau ją“. Bet, kaip parodė matavimai, lydeka siekė vos 42 cm – žvejas apsiriko 3 cm… Dabar „akies paklaida“ visaginiečiui kainuos 545,5 Lt žalos aplinkai. Be to, dar teks sumokėti ir administracinę baudą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje