Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Klastotė

Gegužės 23 d. 33-ejų vidiškietis V. Č. pareiškė, kad 2013 m. liepos viduryje buvo suklastota jo parduodamos transporto priemonės pirkimo pardavimo sutartis. Žala – 600 litų.

Suėmė

Gegužės 20 d. numeryje rašėme apie tai, kad girtas vyras Ignalinoje, Turistų g. name, peiliu subadė dvi moteris. Teismo sprendimu, įtariamasis 29-erių L. D. suimtas trims mėnesiams. Jis anksčiau buvo jau tris kartus teistas.

Smurtas

Gegužės 24 d. pranešta, kad į Visagino ligoninės priimamąjį dėl šonkaulių lūžių ir stuburo kaulų skilimo pristatytas 42-ejų S. K., kurį Meikštų kaimo prieigose sumušė grupė nepažįstamų asmenų. Įvykio aplinkybės tikslinamos.

Gegužės 25 d. 26-erių R. P., gyv. Mielagėnų sen., Gilūtų k., pranešė, kad ją sumušė 29-erių sugyventinis A. P. ir išėjo iš namų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Promilės prie vairo

Gegužės 25 d. Didžiasalyje neblaivus 20-metis T. R. (1.81 prom.) vairavo automobilį. Surašytas protokolas.
Gegužės 26 d. kelyje Adutiškis–Raščiūnai sustabdytas automobilis, kurį neblaivus vairavo 47-erių Švenčionių r. gyventojas A. P. Pradėta administracinė teisena.

Gaisras Mikalave

Gegužės 23 d., 04.46 val. pranešta, kad N. Daugėliškio sen., Mikalavo k., dega nežinomo savininko sandėliavimo paskirties pastatai. Atvykus ugniagesiams, degė arkos formos angaras, kuris yra  metalinis, iš cinkuotų profiliuotų skardos lakštų. Tarp jų – akmens vatos apšiltinimas. Sudegė 6,5 m3 gatavos medžio anglies produkcijos. Nuardyta 30 m3 pastato konstrukcijos. Įvykis tiriamas. Tai koks čia nežinomas savininkas? Ar tai ne medžio anglies gamyklos pastatai?..

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje