Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

 

Vagystės

Gegužės 25 d. 37-erių A. V. pareiškė, kad apie 7 val. N. Daugėliškio sen. iš jo automobilio pagrobta apie 25 l dyzelino. Žala – 68 litai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gegužės 28 d. 55-erių V. Č., gyv. Kazitiškio sen., pareiškė, kad apie 16 val. pastebėjo, jog iš neužrakinto automobilio, stovėjusio Ignalinoje, Aukštaičių g., pagrobtas jam priklausantis mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 300 litų.

Tą pačią dieną 52-ejų A. Ž., gyv. Ignalinoje, Geležinkelio g., pareiškė, kad apie 14 val. pastebėjo, jog Ignalinoje, nuo Gavaičio ežero pakrantės, pagrobta jam priklausanti valtis. Žala – 1000 litų.

Chuliganai
Pranešta, kad dar 2014-05-19 d., apie 7.30 val., buvo pastebėta, jog išdaužtas N. Daugėliškio kaimo seklyčios plastikinio lango stiklas. Žala – 700 litų.

Mirtis

Gegužės 26 d. Gilūtose rastas miręs 37-erių T. P. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jo mirties priežasties nustatymo.

Pabėgo užsienin

Šeštadienį VSAT Ignalinos rinktinės Specialiosios paskirties užkardos pasieniečiai ties Ramutiškės k. surengė pasalą. Netrukus VSAT pareigūnai pastebėjo link valstybės sienos artėjantį visureigį „Opel Monterey“. Tuo pačiu metu iš Baltarusijos pusės atėjusi ir neteisėtai valstybės sieną kirtusi grupė vyrų žaibiškai perkrovė atsineštus ryšulius į visureigį.

Pasieniečiams pradėjus sulaikymą, išsigandę atėjūnai ir vairuotojas skubiai puolė į Baltarusijos teritoriją ir dingo iš akiračio. Bėglių nesustabdė ir įspėjamasis šūvis į orą. Likimo valiai palikto visureigio „Opel Monterey“ salone pasieniečiai rado 16 juoda polietileno plėvele apvyniotų dėžių. Jose buvo 7990 pakelių cigarečių „Fest“, pažymėtų baltarusiško pavyzdžio akcizo mokesčio ženklais.

Rūkalai ir automobilis saugomi Ignalinos rinktinėje. Šio VSAT padalinio pareigūnai dėl kontrabandos gabenimo ir dėl neteisėto disponavimo akcizais apmokestinamomis prekėmis pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje