Skip to content

Ignalinos badmintonininkai – tarp geriausių lygoje

MI informacija

Praėjusį šeštadienį vyko paskutinis, devintasis, Pirmosios badmintono lygos (PBL) etapas. Jau ne naujiena, kad toje lygoje dalyvauja ir Ignalinos badmintono klubo atstovai. Kadangi tai buvo paskutinis etapas, jame apdovanoti geriausi lygos žaidėjai.

Tarp vaikinų geriausias žaidėjas buvo aiškus dar prieš važiuojant į varžybas, juo tapo Ignalinos badmintono klubo vadovas F. Juchnevičius. Tarp merginų geriausia žaidėja paaiškėjo tik po šių varžybų, nes kelios merginos turėjo vienodą taškų skaičių. Sandra Damaškaitė, pagal taškus buvusi ketvirtoje vietoje, sėkmingai sužaidė ir iškovojo geriausios PBL žaidėjos vardą. Geriausi žaidėjai buvo apdovanoti puikiomis „Forza“ raketėmis.

Visi į varžybas keliavę ignaliniečiai grįžo su medaliais. Iveta Veličkaitė su Lina Drūteikaite moterų dvejetų varžybose iškovojo trečiąją vietą, o S. Damaškaitė su vilniete Urte Padaigaite – pirmąją. Vyrų dvejetų varžybose pirmąją vietą užėmė Deividas Golubickas ir F. Juchnevičius. Mišriuose dvejetuose geriausiai pasirodė Sandra ir Deividas, užėmę pirmąją vietą, kuri ir lėmė Sandros pergalę lygoje. Šiomis varžybomis užbaigėme badmintono sezoną.

Kaip žinia, daugelyje sporto šakų vasarą vyksta pasiruošimas naujam sezonui. Taigi, Ignalinoje planuojamos dvi badmintono stovyklos. Vienos stovyklos treneris bus iš Indijos, jis treniruoja Indijos jaunimo rinktinę. Nuo rugsėjo bus renkama naujokų grupė, norinčių išmokti žaisti badmintoną. Maloniai bus laukiami tiek mokiniai, tiek suaugę.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje