Skip to content

Futbolo turnyras Drūtūnuose

Drūtųnų kaime, verslininko Petro Keperšovo įrengtame įvairių sporto žaidynių stadione, praėjusį savaitgalį Lietuvos mokinių sporto asociacija kartu su Ignalinos KSC Sporto skyriumi ir sporto klubu „Viksvojas“ surengė tradicinį mokinių mažoko futbolo turnyrą, kuriame dalyvavo 10 skirtingo amžiaus komandų ne tik iš mūsų, bet ir iš Utenos, Švenčionių rajonų, taip pat Vilniaus ir Pabradės.

Pirmą turnyro dieną rugtyniavo žaidėjai, gimę 1999–2000 m.. Nors oro sąlygos buvo kaprizingos, bet varžybos vyko atkaklios. Sėkmingiausiai žaidė Utenos DSC komanda, kuri 4:1 įveikė Pabradės sporto žaidimo klubo, 7:0 – Švenčionių „Kūnos“ komandos atstovus ir 8:1 „Drūtūnų“ jaunuosius futbolininkus. Antrąją vietą ir sidabro medalius pelnė „Drūtūnų“, o trečią vietą užėmė Pabradės SŽK komanda.

Kitą dieną jaunieji futbolininkai, gimę 2004 m., pasiskirstę į du pogrupius po 3 komandas, žaidė palankesnėmis oro sąlygomis. Kaip MI informavo turnyro organizatorius Petras Keperšovas, varžybose dalyvavo perspektyvūs futbolininkai iš Pabradės ir Vilniaus klubų. Jie ir susitiko finale. Pergalę šventė Vilniaus „Granito“ komanda, 4:3 nugalėjusi pabradiečius.

Šį kartą kiek silpniau rungtyniavo „Drūtūnų“ futbolininkai, kurie pralaimėjo abiems Utenos komandoms ir pasitenkino ketvirta vieta.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje