Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Sumušė

Birželio 16 d. 67-erių A. O. V., gyv. Mielagėnų sen., pareiškė, kad 2014-06-01 d. buvo sumušta kaimyno R. K. kieme. Nukentėjusiai diagnozuotas kairės kojos šlaunikaulio lūžis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Svetimas dūmas

Birželio 17 d. Taujūnuose B. Z. savo bute pardavė du pakelius cigarečių „Fest“ su Baltarusijos banderolėmis. Namuose taip pat rasta ir paimta dar 116 kontrabandinių pakelių cigarečių „Minsk“ ir 7 pakeliai cigarečių „Fest“. Pradėta administracinė teisena.

Kvaišalai

Birželio 18 d. Ignalinoje, šalia kavinės-restorano „Žuvėdra“, pastebėti du įtartini asmenys. Kilus įtarimui, kad jie yra apsvaigę nuo narkotinių medžiagų, buvo pristatyti į policijos komisariatą. Atlikus asmenų apžiūrą, 19-mečio N. S., gyv. Strigailiškyje, džinsų kišenėje buvo rastas ir paimtas spalvoto popieriaus lankstinukas su žalios spalvos augalinės kilmės medžiaga, kaip įtariama – kanapėmis. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Kvapai

Birželio 17 d. Tverečiuje 53-ejų H. K. namuose rasta ir paimta apie 8 litrus skysčio, turinčio naminės degtinės kvapo. Pradėta administracinė teisena.

Promilės

Birželio 17 d. Ignalinoje, Vilniaus g., neblaivus 64-erių panevėžietis K. G. (1.70 prom.) vairavo automobilį. Surašytas protokolas.

Brakonieriai

Ignalinos rajono agentūros pareigūnai ir jiems talkinęs neetatinis aplinkos apsaugos inspektorius vėlyvą birželio 11 d. vakarą Ūsių ežero pakrantėje pastebėjo į vėlyvą žvejybą besiruošiančią porelę. Aplinkosaugininkai prie ežero skubiai suorganizavo pasalą. Po valandos, šviečiant mėnuliui, jie sulaikė tinklus pastačiusius brakonierius. Paaiškėjo, kad pažeidėjai – Zarasų m. gyventojas R. D ir Švenčionėlių gyventoja R. J. Už susitikimą su aplinkosaugininkais ir padarytą pažeidimą teks susimokėti nemenkas baudas ir visam laikui atsisveikinti su gumine valtimi bei tinklaičiais.

Paneigimas

Antradienį šioje rubrikoje buvo informacija apie Laisvės a. į stulpą atsitrenkusį automobilį, kurį vairavo ignalinietis M. V. Per žioplumą parašėme, kad vairuotojas buvo neblaivus. Paneigiame, M. V. buvo blaivus. Atsiprašome už netyčia iškreiptą informaciją.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje