Skip to content

Iš įvykių suvestinių

MI informacija

Vėl apiplėšti butai

Birželio 22 d. ignalinietė R. Ž. pareiškė, kad nuo 2014-06-21 d., 14 val., iki 2014-06-22 d., 12 val., Ignalinoje, Vasario 16-osios g., atkėlus plastikinio lango rėmą įsibrauta į pareiškėjai priklausantį butą, iš kurio vidaus pagrobti du nešiojamieji kompiuteriai, įvairūs aukso ir sidabro dirbiniai, kosmetika. Iš viso nukentėjusiajai padaryta 12 270 Lt žala. Signalizacija neįrengta, turtas draustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną Atgimimo g. bute pastebėta, kad atkėlus plastikinio lango rėmą buvo įsibrautą į M. G. priklausantį butą, viduje išvartyti daiktai. Žala tikslinama. Signalizacija neįrengta, turtas nedraustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Prieš kurį laiką Ignalinoje taip pat per vieną naktį buvo apiplėšti trys butai, dar anksčiau – kelios parduotuvės. Visi tie nusikaltimai neišaiškinti, todėl istorijos kartojasi…

Kitos vagystės

Birželio 21 d. 42-ejų K. P., gyv. N. Daugėliškio sen., pareiškė, kad tądien apie 12 val. pastebėjo, jog iš jam priklausančių dviejų traktorių, stovėjusių sodybos teritorijoje, iš kuro bakų pagrobta 160 litrų dyzelinio kuro. Žala – 510 Lt. 
Birželio 22 d. 49-erių R. A., gyv. Didžiasalio sen., pareiškė, kad dar 2014-04-15 d., neteisėtai pasinaudojus jos elektroninės bankininkystės prisijungimo duomenimis, iš kredito bendrovės paimta 3495 Lt paskola.

Vairuotojai lūžo koja

Birželio 23 d. kelyje Ceikiniai–Mielagėnai, pirminiais duomenimis blaivi 24-erių I. Ch., vairuodama automobilį, nepasirinko saugaus greičio, jo nesuvaldė, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės medį. Eismo įvykio metu vairuotojai lūžo koja.

Grasino

Birželio 24 d. 49-erių Z. D., gyv. Mielagėnų sen., pareiškė, kad 2014-06-24 d., apie 13 val., į fiksuoto ryšio telefoną paskambino nepažįstamas vyras, kuris telefonu atsiliepusiai pareiškėjos nepilnametei dukrai grasino susidoroti. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Smurtas

Birželio 22 d. I. G. pranešė, kad Ignalinoje, Atgimimo g. kieme, sugyventinis G. R. prieš ją panaudojo fizinį smurtą Smurtautojas sulaikytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Gaisrai

Birželio 22 d., apie 22.49 val., pranešta, kad Gilūtose, Gilūtaičio g., dega A. V. ir A. V. pagalbinio ūkio paskirties pastatai. Atvykus ugniagesiams, atvira liepsna degė medinis ūkinis pastatas, stogas jau buvo įgriuvęs. Visai nudegė stogas (dengtas šiferių), išdegė vidus, apdegė sienos. Viduje sudegė nenaudojamas automobilis „Mazda“ ir motoblokas. Įvykis tiriamas.

Birželio 23 d., apie 22.47 val., pranešta, kad Antalksnėje dega Ž. L. pirtis (sauna). Atvykus ugniagesiams, pirtis degė atvira liepsna, stogas ir perdanga buvo sudegę ir įgriuvę. Pirtis sudegė visiškai.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje