Skip to content

Varžėsi šaškininkai ir šachmatininkai

Ignalinos KSC Sporto skyrius Joninių proga surengė šaškininkų bei šachmatininkų turnyrą. Nors dalyvių skaičius ir nebuvo gausus, bet tarp jų dėl medalių vyko atkakli kova.

Prie šaškių lentų varžėsi 8 dalyviai, tarp kurių buvo įvairių varžybų prizininkai Bernardas Kardelis ir Kazimieras Rimšelis. Šįkart kiek nelauktai sėkmingai žaidė ir daugkartinis rajono šachmatų čempionas Saulius Rackevičius, kuriam rimčiausiai pasipriešino tik Bernardas Kardelis. Jų tarpusavio dvikova pasibaigė taikiai. Kitus varžovus Sauliui pavyko nugalėti, todėl jis, surinkęs 6,5 taško, laimėjo turnyro aukso medalį. Sidabrą pelnė šio žaidimo veteranas K. Rimšelis, o bronzos – B. Kardelis.

Šachmatų varžybose žaidė 4 dalyviai. Kaip ir reikėjo tikėtis, visus varžovus įveikė čempioniškai žaidęs S. Rackevičius, pelnęs turnyre antrą aukso medalį. Atkakliausiai jam pasipriešino nuolatinis rajono varžybų prizininkas Michailas Špakovas. Tad pastarasis ir pelnė sidabro medalį, o bronza atiteko varžybų organizatoriui Mantui Ilgūnui.
Autoriaus nuotr.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje