Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

Gilūtose siautėja padegėjas?

Liepos 13 d., apie 1.47 val., pranešta, kad Gilūtose dega privatus ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams gelbėtojams, ūkiniame mediniame pastate degė šieno atliekos. Apdegė ir aprūko apie 15 m2 sienų. Įvykis tiriamas. Tą pačią dieną į redakciją paskambinusi gilūtiškė sakė, kad jos kaime siaučia padegėjas, šis gaisras, kurį užgesino patys gyventojai, kaime jau ketvirtas. Žmonės su nerimu spėlioja, kas kitas degs? Mat „raudonas gaidys“ pragysta vis kitoje sodyboje…

Teroras

Liepos 11 d. pranešta, kad iš vienos rajono bendrovės, esančios Ignalinos sen., atleistas darbuotojas nuolat terorizuoja bendrovės darbuotoją, nepagrįstai reikalaudamas savo naudai atlikti turtinio pobūdžio veiksmus.

Smurtas

Liepos 13 d. 58-erių A. C., gyv. Vidiškėse, pranešė, kad namuose prieš ją fizinį smurtą naudojo buvęs vyras K. C. Jis pagal BPK 140 str. uždarytas į areštinę.

Tą pačią dieną 22-ejų E. R., gyv. N. Daugėliškio sen., pranešė, kad neblaivus jos 21-erių brolis O. R. (1,58 prom.) prieš ją panaudojo fizinį smurtą. O. R. uždarytas į areštinę.

Mirtis

Liepos 12 d. Didžiasalio sen., kelio Ignalina–Didžiasalis–Vosiūnai kelkraštyje ties Didžiasalio gyvenviete, rasta mirusi 54-erių K. M., kūnas be išorinių smurto žymių. Rajono PK pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jos mirties priežasties nustatymo.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje