Skip to content

Iš įvykių suvestinių

 

Vagių akiratyje – „mobiliukai“

Liepos 21 d. pranešta, kad dingo 19-metės M. R., gyv. N. Daugėliškio sen., mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 400 litų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 22 d. Didžiasalio vaikų globos ir socialinės paramos šeimai centro patalpose iš šio centro 16-metės globotinės pagrobtas mobiliojo ryšio telefonas. Žala – 341 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Liepos 22 d. R. B. pareiškė, kad 2014-07-15 d., apie 15.15 val., iš jo sodybos Dūkšto sen. pagrobtas vasarinis skėtis. Žala – 250 litų. Sodyboje įrengtos vaizdo stebėjimo kameros, kurios padėjo išaiškinti vagis – du vietinius gyventojus.

Smurtas

Liepos 18 d. pranešta, kad N. Daugėliškio sen. tarp 25-erių K. L. ir 21-erių O. R. kilo žodinis konfliktas, kurio metu O. R. kumščiu trenkė į žandikaulį savo pašnekovui. Trenkė taip, kad K. L. dėl apatinio žandikaulio lūžio išvežtas į Vilniaus Žalgirio klinikas. Įvykis tiriamas.

Liepos 23 d. 48-erių A. Š., gyv. Mielagėnų sen., pareiškė, kad išvakarėse apie 23 val. 20-metis Ž. Š. rankos kumščiu du kartus sudavė į veidą, sukeldamas pareiškėjui fizinį skausmą. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje