Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

 

Žuvo medkirtys

Rugpjūčio 20 d., apie 16.30 val., miško kirtavietėje šalia Kazokinės k. rastas medžių pjovimo darbus atlikusio 27-erių darbininko A. B. kūnas. Įtariama, kad vyrą galėjo sužaloti nulūžusi ir nukritusi ąžuolo šaka. Vyras buvo atvykęs iš Šilutės r., Jurgaičių k., dirbo privačioje firmoje.

Vagystė

Rugpjūčio19–20 d., nakties metu, kol miegojo šeimininkai, iš buto, esančio Dūkšte, buvo pavogti įvairūs daiktai: maisto produktai, piniginė, kurioje buvo 50 Lt, mobiliojo ryšio telefonas „Samsung“, auksinė grandinėlė su pakabuku. Žala – 970 Lt. Sulaikytas 39-erių įtariamasis, kuris apklaustas.

Žmona primušė vyrą

Rugpjūčio 18 d. Strigailiškyje vietos 38-erių gyventojas pareiškė, kad apie 13.45 val. namuose, kilus žodiniam konfliktui su girta žmona, pastaroji jam trenkė kumščiu į galvą, taip sukeldama pareiškėjui fizinį skausmą. Moteris sulaikyta.

Mirtys

Rugpjūčio 20 d. savo namuose Linkmenų sen. rasta mirusi 47-erių moteris. Tą pačią dieną savo namuose Andriejaukos k. (Tverečiaus sen.) kilpoje rastas 36-erių S. L. Rajono PK pradėti ikiteisminiai tyrimai jų mirčių priežastims nustatyti.

Gaisras Rimšėje

Rugpjūčio 17 d., 15.17 val., pranešta apie gaisrą Rimšėje, Žaliojoje g. Degė Z. G. ir V. S. ūkinis pastatas. Atvykus ugniagesiams, du ūkiniai pastatai degė atvira liepsna. Nudegė jų stogai, medinės konstrukcijos. Viename pastate sudegė 5 t šieno, 0,5 t šiaudų, apdegė ūkio apyvokos daiktai. Kitame pastate 15 t šieno, apdegė ūkio apyvokos daiktai. Dar vienas ūkinis pastatas išgelbėtas. Gaisrą gesino 6 gaisrinės autocisternos. Įvykis tiriamas.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje