Skip to content

Iš įvykių suvestinių…

MI informacija

Gaudynės Ignalinos gatvėse

Rugpjūčio 27 d., apie 2.11 val., Ignalinoje buvo stabdomas automobilis „Audi 80“. Vairuotojui nepaklusus sustoti, minėtą automobilį teko persekioti ir tik miesto pabaigoje priverstinai jį sustabdyti. Jį vairavo neblaivus nepilnametis Švenčionėlių m. gyventojas (1,35 prom.). Pareigūnai išsiaiškino, kad minėtas automobilis rugpjūčio 26 d. Švenčionėliuose, Žilvičių g., iš automobilių stovėjimo aikštelės, buvo pavogtas. Nepilnametis, siekdamas išvengti administracinės atsakomybės dėl kelių eismo taisyklių pažeidimus (vairavo be „teisių“, neblaivus, nestojo stabdomas) rajono PK pareigūnams A. Dindai ir M. Politai pasiūlė 200 Lt kyšį. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl bandymo papirkti policijos pareigūnus.

Vagystė

Dar rugpjūčio 19 d., apie 8 val., pastebėta, jog Ignalinoje, Geležinkelio g., pavogtas suolas, o Turistų g. pavogta šiukšlių dėžė, priklausantys miesto seniūnijai. Žala – 1250 Lt. Turtas nedraustas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl vagystės.

Smurtas

Rugpjūčio 25 d., apie 8.30 val., į policiją kreipėsi 78-erių Meironų k. gyventoja, kad rugpjūčio 24 d., apie 21 val., jos 50-metis sūnus A. G. namuose ją pastūmė ir ji, atsitrenkusi į durų staktą, susižalojo veidą. Tokiais veiksmais A. G. sukėlė fizinį skausmą savo motinai. Vyras iš namų pasišalino. Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rugpjūčio 26 d., apie 20.30 val., N. Daugėliškyje, Mokyklos g., neblaivus buvęs sutuoktinis (sugyventinis) A. S. (1,62 prom.) buto prieškambaryje prieš savo 23-ejų šeimos narį panaudojo smurtą, tuo sukeldamas fizinį skausmą. Smurtautojas sulaikytas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Policija prašo pagalbos

Ignalinos policija gavo UAB „Igela“, parduotuvės „Senukai“, esančios Ignalinoje, Laisvės g. 63, direktorės pareiškimą, kad rugpjūčio 21 d., apie 11 val., iš parduotuvės pavogtas skaitmeninis imtuvas FLEXBOX T404, kainuojantis 180 Lt. Prekės dėžutė rasta tuščia lentynoje prie kabelių. Parduotuvė pateikė vaizdo medžiagą, kurioje užfiksuotas asmuo, galimai įvykdęs vagystę.

Jei atpažinote šį asmenį, matėte šį įvykį ar turite naudingos informacijos, skambinkite Kriminalinės policijos skyriaus viršininkui Giedriui Kamarauskui, tel. 8~662 16624 arba rašykite el. paštu giedrius.kamarauskas@policija.lt, taip galite pranešti bendruoju pagalbos tel. 112.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje