Skip to content

Krepšininkai palydėjo vasarą

Ignalinos kultūros ir sporto centro sporto skyrius surengė lauko krepšinio aikštyne vasaros palydėtuves, kuriose dalyvavo 17 ir jaunesnio amžiaus 4 vaikinų ir 12 labiau patyrusių krepšininkų komandos iš Švenčionių, Adutiškio, taip pat Strigailiškio, Vidiškių, Tverečiaus bei Ignalinos. Pirmą kartą turnyre dalyvavo ir Maskvos krepšinio sporto klubo komandos, kurių dalyviai stovyklauja ir treniruojasi Ignalinoje.

Tarp jauniausio amžiaus komandų sėkmingiau rungtyniavo ignaliniečių „Daktarų“ komandos trijulė, kuri nugalėjo vidiškiečius ir švenčioniškius.

Įdomiau ir atkakliau vyko varžybos tarp vyresnio amžiaus labiau patyrusių krepšininkų, kurie pradžoje varžėsi 4 pogrupiuose, o vėliau po dvi komandas jau varžėsi dėl medalių ir taurių. Ketvirtfinalio barjero neįveikė 3 maskviečių komandos iš keturių, o sėkmingiau žaidė Ignainos, Švenčionių „Aitvaro“, Vidiškių ir viena maskviečių „Vilkolakio“ trio. Kiek nelauktai jau pirmose rungtynėse vieno taško skirtumu 10:11 pralaimėjo turnyro favoritai „Ignalinos“ komandos krepšininkai Mantas Ilgūnas, Žygimantas Kulda, Aurimas Butkus ir Miglius Veršekys, kuriuos nugalėjo Švenčionėlių „Aitvaro“ atstovai. Bet po šalto dušo ignaliniečiai pradėjo žaisti aktyviau ir nesunkiai įveikė Vidiškių bei maskviečių „Vilkolakio“ komandas ir po pusfinalio varžybų pateko į finalą, kur vėl susitiko su Švenčionėlių „Aitvaru“. Švenčionėliškiai šiemet buvo laimėję vasaros turnyrą, todėl jie buvo nusiteikę ir antrąkart nugalėti ignaliniečius. Bet šįkart tai padaryti nepavyko. Jie „Ignalinos“ komandai pralaimėjo lemiamas rungtynes ir tenkinosi sidabro medaliais, bronzą iškovojo maskviečiai, kurie nugalėjo vidiškiečius.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje