Skip to content

Iš įvykių suvestinių

Į „Tele2“ saloną – pro stogą

Rugsėjo 3 d., apie 3.55 val., Ignalinoje, Taikos g., pro didžiosios „Maximos“ stogą bandyta įsibrauti į „Tele2“ saloną ir pagrobti kompiuterinės įrangos bei mobiliojo ryšio telefonų. Gal plėšikus kas išgąsdino, nes jie savo kėslų atsisakė ir pasišalino. MI žiniomis, salone suveikė ir signalizacija. Vyksta tyrimas.

Vagystė

Rugsėjo 1 d. vilnietis pareiškė, kad nuo rugpjūčio 21 d. iki rugsėjo 1 d. pro langą buvo įsibrauta į jam priklausančią sodybą Tverečiaus sen., Žvyrių k. Iš namo pagrobta: televizorius, antena, metalinė dėžutė su įvairių dydžių raktais, aliumininės trikampės kopėčios. Žala – 1380 Lt. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Spirdžius

Rugsėjo 1 d., apie 15.53 val., kelyje Ignalina–Didžiasalis, ties Andriejaukos k., pažeidėjas V. B., pristatomas į rajono policijos komisariatą, apauta koja spyrė į veidą tarnybinį automobilį vairuojančiam vyriausiajam policijos patruliui. Tokiais savo veiksmais 44-erių V. B. pasipriešino valstybės tarnautojui, atliekančiam viešojo administravimo funkcijas. Pareigūnas dėl veido sumušimo, suteikus medicinos pagalbą, gydomas ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal BK 286 str.

„Paskola“


Rugsėjo 3 d. 53-ejų moteris, gyv. Ignalinoje, Smėlio g., pareiškė, kad dar 2013-02-15 d., pasinaudojus jos asmens ir elektroninės bankininkystės duomenimis, iš kredito bendrovės buvo paimta 1650 litų paskola.

Šio straipsnio komentuoti neleidžiama!

Orai Ignalinoje

Naujausiame laikraštyje „Mūsų Ignalina“ skaitykite

Reklama ir skelbimai svetainėje